عامل شکست تحریم چیست؟
دکتر مجتبی ملااحمدی نايب رييس كميسيون صنايع اتاق بازرگانی در نشست خبری گزارش عملکرد هبات نمایندگان دوره هشتم، در استان اصفهان گفت: استان اصفهان با توجه به گستردگی و مقام اول از حیث تعداد واحدهای صنعتی کشور. از جایگاه ویژه ای برخوردار است و هرچقدر هم افزایی دولت با بخش خصوصی بیشتر باشد، نمود آن در رونق تولید و صنعت مشهود است.
گسترش نیوز - دکتر ملااحمدی از اتاق های بازرگانی بعنوان اتاق فکر و موتور محرک اقتصاد ملی نام برد و گفت: در دوره هشتم، علی رغم تصمیمات یک شبه و غیر کارشناسی، توفیقاتی هم حاصل شد که بستر آن توفیق ، در بکارگیری بخش خصوصی و پیشنهادات تشکل ها و انجمن های صنفی تخصصی و پیگیری در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی و ستاد تسهیل بوده است.
دکتر ملااحمدی از فعالیت ۱۳ کمیته تخصصی در کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان اصفهان بعنوان بیشترین کمیسیون دارای برنامه و هدفمند نام برد و گفت: بسیاری از طرح های رفع موانع تولید از کمیته های همین کمیسیون به دولت رفت و عملیاتی شد. وی در ادامه به برگزاری همایش ها و سمینارهای تخصصی توسط این کمیسیون اشاره کرد و گفت: بررسی مشکلات و چالشهای صنایع مختلف از جمله بررسی وضعیت شهرک طلا در کمیسیون صنایع انجام شده است. نایبرئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان ادامه داد: در دوره هشتم فعالیت اتاق اصفهان، کمیسیون صنایع با ارائه پیشنهادها و راهکارهای مناسب به دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی برای بررسی مسائل و موانع موجود در مراحل فرایند تولید و تجارت قانونی فلزات گرانبها، سنگهای قیمتی و مصنوعات مرتبط همچنین ارائه راهکارهای علمی، عملی و اجرایی مرتبط با کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اصفهان اقدام کرده است. وی افزود: تهیه گزارش و ارائه دیدگاهها و پیشنهادها در خصوص آییننامه اصلاحی پیشنهادی اتحادیه طلا و جواهر به دفتر جذب سرمایهگذاری استانداری اصفهان دیگر موضوعی بود که مورد توجه کمیسیون صنایع اتاق اصفهان قرار گرفت. ملااحمدی با بیان اینکه در خصوص بررسی وضعیت نامساعد و تعطیلی گسترده واحدهای صنعتی از جمله نساجی و پوشاک گزارشهای تخصصی توسط کمیسیون صنایع تهیه شده است، ادامه داد: در این راستا پیشنهادهایی به مراجع ذیصلاح معاونت استانهای اتاق بازرگانی ایران ارائه شده است. نایبرئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان خاطرنشان کرد: به منظور بررسی و پیگیری ثبت درخواست انجمن بازیافت فلزی استان اصفهان، موانع و مشکلات قوانین صنایع بازیافت کشور مورد بررسی قرار گرفت و راهحلهایی به دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی توسط این کمیسیون ارائه شده است. وی گفت: چالش مهم اصفهان این است که برنامه جامع و نقشه راهبردی در مباحث گردشگری ندارد در حالیکه تنها راهکار توسعه اقتصادی استان موضوع گردشگری است. دکتر ملااحمدی در ادامه بر شناسایی و تقویت توانمندی های بالقوه استان تاکید کرد و گفت: تعامل دولت با بخش خصوصی، و استقبال مردم از کالای ایرانی و تولید با کیفیت، مهمترین ابزار مقابله با تحریم است. شایان ذکر است، ریاست کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان اصفهان بعهده دکتر بهرام سبحانی رئیس انجمن تولید کنندگان فولاد ایران و مشاور استاندار در امور صنعت می باشد.
ارسال نظر