|

وعده بزرگ صیدی خطاب به تمام سهامداران | نیمه دوم سال وضع بهتر است

رئیس سازمان بورس گفت: شرکت‌های بورسی در نیمه نخست ۱۴۰۴ عملکرد موفقی داشتند؛ و جمع‌بندی همکاران ما از جلسات برگزار شده این است که عملکرد شرکت‌ها در نیمه دوم سال بهتر از نیمه اول سال خواهد بود.

اقتصاد وعده بزرگ صیدی خطاب به تمام سهامداران | نیمه دوم سال وضع بهتر است

حجت‌اله صیدی در مراسم روز کارگزار که در دانشگاه الزهراء(س) برگزار شد، افزود: از اوایل شهریور جلساتی را با شرکت‌های بزرگ بورسی برگزار کردیم تا عملکرد آن‌ها را ببینیم، مشکلات‌شان را بشنویم و توقعات‌مان را به آنها بگوییم.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه در این جلسات به دنبال دو موضوع مهم بودیم، گفت: اولین موضوع این بود که وضعیت گزارش‌های شش‌ماهه شرکت‌های بورسی به چه صورت است و دومین موضوع این بود که شرکت‌ها در نیمه دوم سال می‌خواهند چه‌کار کنند؟

گزارش های شرکت های بورسی

صیدی با بیان این که گزارش‌های ارائه شده از سوی شرکت‌های بورسی امیدوارکننده بود، بیان کرد: به طور کلی جمع‌بندی همکاران ما از جلسات برگزارشده این بود که عملکرد شرکت‌ها در نیمه دوم سال بهتر از نیمه اول سال خواهد بود.

صیدی افزود: صندوق توسعه باید بزرگ‌تر شود تا ریسک بازار پایین‌تر بیاید و سرمایه‌گذار با اطمینان وارد بازار شود. اگر می‌خواهیم مردم در بازار سرمایه بمانند، باید از صندوق‌های توسعه و تثبیت حمایت کنیم تا محکم‌تر از این فعالیت کنند.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: غافل هستیم از اینکه حتی اگر کارمزد ۲ برابر هم شود اما اندازه بازار همین باشد، عایدی خاصی نخواهیم داشت.

 حجت‌اله صیدی افزود: اگر از سازمان بورس مطالبه داریم، بگوییم بازار را به اندازه تولید ناخالص داخلی برسان.

بورس ما باید ۴۰۰ میلیارد دلاری شود

او گفت: کشورهایی که در اقتصاد رشد می‌کنند و در تشکیل سرمایه موفق هستند، اندازه بورس‌شان به اندازه تولید ناخالص داخلی‌شان است. بر همین اساس هم می‌گوییم بورس ما باید ۴۰۰ میلیارد دلاری شود، یعنی به اندازه تولید ناخالص داخلی ما که ۴۰۰ میلیارد دلار است.

صیدی بیان کرد: عده کثیری از سهام‌داران می‌گویند هنوز سهام ما به قیمت سال ۹۹ نرسیده است. خیلی از سرمایه‌گذارها با ما تماس می‌گیرند و به ما نامه می‌زنند که کارمزد را صفر کنید، چون مردم دارند ضرر می‌کنند. در این شرایط خوب نیست بگوییم کارمزد را بیشتر کنیم. ما نباید پیرو باشیم، باید پیشرو باشیم. نباید هیجان بازار ما را هم تحت تاثیر قرار دهد.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: قطعا هر کسی که کارگزاری‌ای را اداره می‌کند، باید کارمزد مناسبش را بگیرد، اما با بزرگ‌شدن بازار.

او ادامه داد: اگر ارکان بازار سرمایه وجود دارند، به خاطر وجود سرمایه‌گذارها، کارگزاران و نهادهاست و سازمان بورس بدون کارگزاران معنا ندارد.

منبع: سنانیوز
کدخبر: 362226 سارا سمیع شمس
ارسال نظر
 
پربازدیدترین