|

خبر رسمی درباره گوشت قرمز اعلام شد (۱۸ شهریور)

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران از توزیع روزانه ۶۰ تن گوشت اعم از گوشت قرمز و سفید در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران خبر داد.

اقتصاد

مهدی بختیاری‌زاده مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، با اشاره به توزیع روزانه ۶۰ تن گوشت در بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران گفت: برنامه‌ریزی ما به‌اندازه مصرف میادین میوه‌وتره بار شهرداری تهران بوده و تأمین و عرضه به‌طور کامل انجام شده و به تمام نیازها پاسخ می‌دهیم مگر اینکه در حین کار مانعی ایجاد شود.

وی با اشاره به سقف نیاز روزانه گوشت در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران افزود: روزانه ۶۰ تن گوشت به صورت مداوم و در غرف پروتئینی و قصابی‌ها با قیمت عادلانه توزیع می‌شود.

قاچاق دام مولد 

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با اشاره به اینکه قاچاق دام مولد باعث بروز بحران در بازار گوشت در کشور شده است، ادامه داد: در طول یک دهه اخیر دام داخلی با مسائل مختلفی روبه‌رو است. یکی از موضوعات مهم کاهش ظرفیت‌های مولدی کشور است. در سال‌های گذشته، به‌ویژه در اواخر دهه ۹۰ و اوایل ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، بحران جدی در صنعت دام رخ داد که باعث کاهش دام‌های مولد شد.

وی بیان کرد: این کاهش به‌سادگی جبران‌پذیر نیست و سال‌ها زمان می‌برد تا دوباره به نقطه مناسب برسیم. هنوز ظرفیت دام داخلی برای تأمین کامل نیاز کشور کافی نیست و دامپروران نیاز به حمایت جدی دارند.

وظیفه دولت حمایت از دامپروران است

بختیاری‌زاده با اشاره به اینکه وظیفه دولت حمایت از دامپروران است تا دوباره به خودکفایی در تولید دام برسیم؛ یادآور شد: در زمینه قاچاق دام هم، در سال‌های گذشته به دلیل تفاوت قیمت داخل و منطقه، قاچاق دام شدت گرفت و به صنعت دامپروری آسیب زد. بسیاری از دام‌ها از کشور خارج شدند و به‌ویژه صنعت دام سبک آسیب دید. رفع این مشکل نیازمند برنامه‌ریزی درست، حمایت‌های ویژه و سوبسیدهای هوشمند است تا نه تنها به خودکفایی برسیم، بلکه بتوانیم به ظرفیت صادراتی هم دست پیدا کنیم. اما متأسفانه صنعت دام مورد بی‌مهری قرار گرفته و ضربات سنگینی متحمل شده است.

کدخبر: 360444 سارا سمیع شمس

ارسال نظر

 

آخرین اخبار