|

خبر رسمی از سازمان بورس درباره زمان واریز سود سهام عدالت

سود تخصیصی عملکرد سال ۱۴۰۲ هنوز به‌طور کامل به سهام‌داران پرداخت نشده است و سازمان بورس از واریز قریب‌الوقوع این سود خبر می‌دهند.

اقتصاد

ولی‌اله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس، اعلام کرده که شرکت سپرده‌گذاری مرکزی پس از تجمیع سودهای پرداخت‌نشده توسط برخی شرکت‌های سرمایه‌پذیر، باقیمانده این مبلغ را به حساب مشمولان واریز خواهد کرد.

به گفته او اگرچه بیشتر شرکت‌ها تاکنون سهم خود را پرداخت کرده‌اند، اما تأخیر چند شرکت در اجرای تعهدات روند پرداخت کامل سود را به تعویق انداخته است.پیش از این در اسفند ۱۴۰۳ مرحله نخست پرداخت سود سهام عدالت انجام شده بود.

سود پرداختی در آن مرحله برای سهام‌داران مختلف به شرح زیر بود:دارندگان سهام ۴۹۲ هزار تومانی: حدود ۷۴۴ هزار توماندارندگان سهام ۵۳۲ هزار تومانی: حدود ۸۰۵ هزار توماندارندگان سهام یک میلیون تومانی: حدود ۱ میلیون و ۵۱۳ هزار تومانبا این حال مجموع سود تخصیصی عملکرد سال ۱۴۰۲ هنوز به‌طور کامل به سهام‌داران پرداخت نشده و این گروه همچنان بابت سودهای دو سال مالی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از دولت و شرکت‌ها طلبکار هستند.

برآوردها نشان می‌دهد که مجموع مطالبات معوق برخی مشمولان به حداقل ۲ میلیون تومان می‌رسد.سود سهام عدالت معمولاً در پاییز و زمستان واریز می‌شود. حال باید دید آیا امسال روند همیشگی تغییر می‌کند و بخشی از سود سهام عدالت برای ۴۹ میلیون دارنده برگه‌های سهام عدالت زودتر، در بهار یا تابستان، به حساب مشمولان واریز خواهد شد یا نه.

 

منبع: فارس
کدخبر: 353722 پریا ابراهیمی

ارسال نظر