|
کدخبر: 326074

این ساختمان ها خراب می‌شوند / مرغ دولت یک پا دارد!

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آستارا اعلام کرد که ساخت و ساز در حریم قانونی محورهای مواصلاتی این شهرستان مرزی ممنوع است و بناهای غیرمجاز در حال حاضر در حال تخریب هستند.

اقتصاد این ساختمان ها خراب می‌شوند / مرغ دولت یک پا دارد!

غلامرضا بابایی در روز یکشنبه ۱۶ فروردین ماه اعلام کرد که فرآیند تخریب و رفع تجاوز به حریم راه و حمل و نقل در منطقه داداش‌آباد، که در محور مواصلاتی آستارا به تالش قرار دارد، آغاز شده است. وی بیان کرد که تعدادی از افراد متجاوز به حریم قانونی راه در این محور و منطقه داداش آباد با تدابیر قانونی مورد برخورد قرار گرفته‌اند و آثار تجاوز به حریم راه در منطقه استحفاظی شهرستان مرزی بندر آستارا رفع خواهند شد.

وی با تاکید بر اینکه همشهریان عزیز در هنگام خرید املاک و زمین در حاشیه راه‌های مواصلاتی شهرستان آستارا حتما استعلامات لازم را در خصوص حریم راه و کاربری از ادارات مرتبط اخذ کنند، افزود: هرگونه ساخت و ساز و ایجاد تاسیسات در حریم قانونی و حاشیه راه محورهای مواصلاتی آستارا با هر نوع درجه ای و بدون اخذ مجوز ممنوع است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آستارا، ادامه داد: افرادی که در این خصوص اقدام به ساخت و ساز و یا ایجاد تأسیسات در حریم قانونی راه و محدوده معین شده کنند، عوامل راهداری شهرستان آستارا از ادامه عملیات، ساخت و ساز و تاسیسات ایجاد شده جلوگیری خواهند کرد.

بابایی با تاکید بر اینکه مطابق قوانین جاری با متخلفان برخورد و آثار تجاوز صورت گرفته از مجرای مراجع قضائی پیگیری و برچیده خواهد شد، تصریح کرد: همکاری تمامی دستگاه‌های ذیربط در برخورد قانونی با متخلفان و جمع آوری ساخت و سازهای غیر مجاز ضروری است.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آستارا در ادامه با اشاره به ضرورت آسفالت منطقه بهارستان در محور مواصلاتی آستارا به اردبیل، گفت: پیمانکار آسفالت این مسیر، ماشین آلات و تجهیزات مربوط به آسفالت را در راهدارخانه بهارستان مستقر کرده است و آسفالت این مسیر پرتردد از شهرستان آستارا در مسیر منتهی به گردنه حیران در دستور کار است.

وعده نوسازی ۱۰۰ هزار مسکن

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اعلام کرد که فرآیند نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد مسکونی در کشور آغاز شده و ۸۲ هزار واحد از آنها به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته محمد آیینی، فعالیت‌های نوسازی در کشور هم‌ اکنون به بیش از ۲۶۰ هزار واحد شروع شده است و بیش از ۸۲ هزار واحد نیز بهره‌برداری شده است. همچنین، در حال حاضر ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده تکمیل شده است.

وی با بیان اینکه برنامه امسال شرکت بازآفرینی شهری ایران، آغاز نوسازی ۱۵۰ هزار واحد جدید و بهره‌برداری از ۱۰۰ هزار واحد نوسازی در سطح کشور است، افزود: با بهره‌برداری از ۲۵ هزار واحد نوسازی شده جدید ۷۵ هزار واحد دیگر در برنامه تحویل در سال جاری قرار می‌گیرند که انتظار می‌رود این رقم افزایش بیشتری یابد.

اجرای بسته تشویقی در ۸۲ درصد مساحت بافت‌های فرسوده شهرها

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه مشوق‌های شهرسازی که امکان بومی‌شدن دارند در تسریع نوسازی‌ها نقش عمده‌ای ایفا کرده‌اند، توضیح داد: بسته تشویقی شهرسازی برای نوسازی واحدهای مسکونی بافت‌های فرسوده در ۵۲۹ شهر اجرا شده است که اجرای این طرح ۸۲ درصد سطح بافت‌های ناکارآمد و یک چهارم مساحت کشور را پوشش می‌دهد. همچنین ۲۴۴ شهر بسته تشویقی بومی خود را تدوین کرده‌اند و این بسته‌ها در این شهرها در حال اجراست.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با یادآوری اینکه در سال گذشته آمار صدور پروانه در ۲۰۳ شهر کشور نسبت به سال پیشتر افزایشی بود، گفت: بالاترین آمار صدور پروانه در ۱۰ سال گذشته در سال ۱۴۰۲ ثبت شد که این رقم در شهر تهران معادل ۲۳ هزار واحد بوده است.

سهم بافت فرسوده شهری در ساخت و ساز شهری به ۲۱.۸ درصد رسید

آیینی در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: سهم بافت‌های فرسوده در کل ساخت و سازهای شهری کشور با ۲.۸ درصد رشد به ۲۱.۸ درصد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان رتبه اول تا سوم را در سال گذشته در زمینه نوسازی به خود اختصاص دادند، گفت: از نظر تحقق برنامه بازآفرینی شهری شهرهای تهران، مشهد و کرمانشاه رتبه‌های اول تا سوم را داشتند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها