|
کدخبر: 322418

نمایشگاه بهاره/ قیمت برنج/ قیمت روغن

جزئیات مهم فروش فوق العاده تا پایان ماه رمضان

معاون وزیر صمت گفت: در حال حاضر، بیش از ۳۶۰ نمایشگاه با همکاری اتاق‌های اصناف و ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها، همراه با بیش از ۳۳ هزار غرفه، برگزار شده است. بسیاری از این نمایشگاه‌ها افتتاح شده و به کار خود ادامه می‌دهند. همچنین، با مشارکت اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی، بیش از ۳۰ هزار واحد اقدام به فروش فوق العاده کرده‌اند.

اقتصاد جزئیات مهم فروش فوق العاده تا پایان ماه رمضان

آقای علیرضا شاه‌میرزایی درباره هدف برگزاری نمایشگاه‌های عرضه ویژه کالا و فروش فوق العاده، بیان کردند: به منظور مهار تورم در شب عید، ایجاد رونق در بازار و جلوگیری از رکود در کسب و کارها، و همچنین فراهم کردن دسترسی برای آحاد مردم، به ویژه اقشار کم درآمد، به کالاهای اساسی و نیازمندی‌هایی مانند کیف و کفش، پوشاک و آجیل، تصمیم گرفته شده است که این نمایشگاه‌ها با ظرفیت دو برابر نسبت به سال گذشته برگزار شوند. همچنین، به علاوه از نمایشگاه‌ها، واحدهای صنفی نیز تحت عنوان فروش فوق العاده فعالیت می‌کنند که تخفیف و عرضه کالای مناسب و با کیفیت را به مشتریان ارائه می‌دهند و با نصب پلاکارد یا تابلو مشخص شده‌اند.

وی همچنین درباره نحوه نظارت بر این نمایشگاه‌ها و فروش فوق العاده، گفت: نحوه نظارت در نمایشگاه از طریق استقرار بازرسی مقیم در محل نمایشگاه با همکاری سایر دستگاه‌های نظارتی نظیر تعزیرات و نیروی انتظامی خواهد بود و در مورد واحدهای فروش فوق العاده نیز طبق آیین نامه‌ای که واحد صنفی متقاضی باید لیست کالا و قیمت خود را به اتحادیه اعلام کنند و پس از موافقت اتحادیه واحد صنفی حراج خود را آغاز خواهد کنند خواهد بود. این فرآیند تحت نظارت و حضور مستمر بازرسان در محل صنفی خواهد بود.

به گفته این مقام مسئول در حال حاضر تعداد بیش از ۳۶۰ نمایشگاه با همکاری اتاق‌های اصناف و ادارات کل صمت استان‌ها و ستاد تنظیم بازار استان‌ها با بیش از ۳۳ هزار غرفه برگزار شده که بسیاری از آنها افتتاح شده و آغاز به کار کرده‌اند. در مورد فروش فوق العاده نیز با مشارکت اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی امسال بیش از ۳۰ هزار واحد اقدام به فروش فوق العاده کرده‌اند.

شاه‌میرزایی با بیان اینکه حدود ۲۰ هزار واحد متقاضی شرکت در این طرح بوده‌اند، تصریح کرد: تعدادی از واحدهایی که از طرح خرید اعتباری عید تا عید استفاده می‌کنند، در غرفه‌های نمایشگاهی مستقر هستند و تعدادی نیز به عنوان مراجع صنفی بر اساس ثبت نام متقاضی در عید تا عید اقدام به فروش اعتباری کالا می‌کنند.

معاون وزیر صمت درباره عرضه کالاهای اساسی در نمایشگاه نیز گفت: به وزارت جهاد کشاورزی فضا اختصاص داده شده و کالاهای اساسی نظیر گوشت، مرغ، برنج، روغن، حبوبات و سایر اقلام با نرخ ویژه و تحت تدابیر نظارتی توسط وزارتخانه مذکور عرضه می‌شود. البته علاوه بر نمایشگاه‌های چند منظوره، در بیش از ۳۰۰ غرفه میادین میوه و تره بار نیز اقلام مورد نیاز از جمله میوه، خرما و همین کالاهای اساسی عرضه می‌شود.

همچنین به گفته این مقام مسئول طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ برای اجرا از ابتدای اسفند تا پایان ماه مبارک رمضان به ادارات کل صمت سراسر کشور ابلاغ شده است. در این طرح از توان ۱۸۰۰ نفر از بازرسان ادارات کل صمت و حدود ۱۴۰۰ نفر از بازرسان اتاق اصناف استفاده می شود. کالا و خدمات اولویت دار، مثل گوشت، مرغ، برنج، خرما، پوشاک، تایر خودرو و خدمات حمل و نقل و خشکشویی مورد نظارت بیشتر قرار می‌گیرند.

وی در پایان گفت که با اختیارات ویژه‌ای که رئیس جمهور به سازمان حمایت و وزارت صمت واگذار کردند و تفاهم نامه‌ای که با اتاق اصناف در خصوص بازرسی از واحدهای صنفی منعقد شد، شاهد اقدامات ویژه‌تری نسبت به سال‌های گذشته در سطح بازار خواهیم بود. شهروندان نیز می‌توانند شکایات خود را از طریق سامانه ۱۲۴.ir و تلفن ۱۲۴ ثبت کنند تا سازمان تعزیرات حکومتی به آن در اسرع وقت رسیدگی کند.

منبع: اتاق اصناف تهران
  • عظیم ارسالی در

    سلام چرا فقط برا تهران در شهرهای کوچک ور وستاها چه ؟این همه به تهران میرسید ولی 2 6 درصد رای می ده ولی در استان های محروم بالای 65درصد

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها