|
کدخبر: 118665

طرح "برق امید" تضمین کننده منافع ملی است

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، گفت: طرح "برق امید" اقدام در جهت منافع ملی و توسعه اقتصادی کشور است و با توجه به نگاه مثبت رهبر معظم انقلاب و تاکید رئیس‌جمهوری، مسوولیت سنگینی را در اجرای این طرح ملی بر عهده داریم.

اقتصاد طرح "برق امید" تضمین کننده منافع ملی است

در سومین جلسه ستاد "برق امید" که با حضور معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، مدیرعامل و معاونان شرکت توانیر و ارتباط ویدیو کنفرانسی با مدیران عامل شرکت‌های توزیع برق کشور در مرکز پایش صنعت برق برگزار شد، مهندس همایون حائری طرح "برق امید" را تضمین‌کننده منافع ملی و در راستای اقدامات مدیریت مصرف و کاهش تلفات عنوان کرد که با توجه به نگاه مثبت مقام معظم رهبری و تاکید رئیس جمهور، مسوولیت صنعت برق در اجرای این طرح که منافع ملی و توسعه اقتصادی کشور را به همراه دارد، به مراتب سنگین تر است.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با قدردانی از تلاش شرکت‌های توزیع در عبور موفق از پیک تابستان، نوآوری را خصلت صنعت برق عنوان و تاکید کرد: تک رقمی شدن نرخ تلفات شبکه در پایان سال گذشته و بیش از ۵ هزار مگاوات صرفه جویی در پیک تابستان امسال که با محدود کردن رشد پیک شبکه به یک درصد همراه بود، بهره‌وری بالایی را برای صنعت برق در شرایط سخت اقتصادی رقم زد.

مهندس حائری طرح "برق امید" را نوآوری جدید صنعت برق عنوان کرد که در ارتباط منطقی با برنامه‌های مدیریت مصرف و کاهش تلفات و تکمیل‌کننده این برنامه هاست و منافع ملی و توسعه اقتصادی کشور را تضمین می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت نقطه نظرات و تجارب شرکت‌های توزیع در شکل گیری دستورالعمل اجرایی طرح "برق امید"، یکسان بودن باورها و نگاه به این طرح ملی را حایز اهمیت دانست و خواستار رفع پیچیدگی های پیش رو با اقدامات دقیق مهندسی و تعاملات اجتماعی با مشترکان شد.

مهندس حائری یکسان‌سازی ادبیات و مفاهیم مورد استفاده در این طرح و هماهنگی کامل با ستاد توانیر را حایز اهمیت دانست و افزود: شرکت‌ها باید آمار دقیقی از اقدامات و نتایج حاصل شده از اجرای طرح را جهت جمع بندی و پیگیری نتایج در ستاد در اختیار داشته باشند و برنامه‌ریزی ماهانه و هدفگذاری مشخص شرکت تا پایان سال ترسیم شده باشد.

معاون وزیر نیرو ایده پردازی را لازمه استحکام و پایداری این طرح عنوان کرد و از شرکت‌های برق خواست با ایده پردازی در شکل گیری روش‌ها و چگونگی تعاملات اجتماعی در این طرح کمک کنند.

وی تاکید کرد: با پیاده کردن این طرح می‌توانیم دوران تحول‌سازی را در صنعت برق شاهد باشیم و تحقق این کار بزرگ نیازمند مطالعات بیشتر و همفکری و تبادل نظر برای یافتن روش های مناسب تر است.

"برق امید" فرصت طلایی برای اصلاح مصرف برق در کشور

در ادامه این جلسه مهندس محمد حسن متولی زاده مدیرعامل شرکت توانیر با قدردانی از تلاشگران صنعت برق، عبور موفق از تابستان ۹۹ را دستاوردی افتخار آمیز عنوان و تاکید کرد: صنعت برق نشان داده قادر است تصمیمات بزرگی مانند کاهش تلفات، مدیریت مصرف و عبور از پیک را با همفکری، برنامه‌ریزی و پیگیری موثر با موفقیت به انجام برساند و این توانمندی، اعتماد وزیر نیرو و مقامات عالی کشور به صنعت برق برای اجرای کارهای بزرگتر را دو چندان ساخته که مسوولیت ما را سنگین تر می‌کند.

وی طرح "برق امید" را مشروط بر اینکه به خوبی اجرا شود، یک فرصت طلایی برای اصلاح مصرف برق در کشور توصیف کرد که تمامی مشترکان خانگی را تحت پوشش دارد و برای هریک از بخش های پر مصرف، خوش مصرف و کم مصرف، برنامه‌ای مشخص تدارک دیده شده و هدف اصلی آن اصلاح مصرف برق و بهره‌مندی مشترکان، صنعت برق و کشور است.

مدیرعامل توانیر، یادآور شد: در این طرح فقط مشترکان خانگی تابع هدف هستند و حدود ۸.۵ میلیون مشترک کم مصرف، ۱۶.۵ میلیون مشترک خوش مصرف و ۴.۵ میلیون مشترک پر مصرف در کشور وجود دارد و باید مشترکان را از اینکه در کدام دسته مصرفی قرار دارند مطلع کنیم.

وی خاطر نشان ساخت: مشترکان علاوه بر کسب اطلاع از راهکارهای اصلاح مصرف برق و استفاده از مزایای کاهش تعرفه‌های پلکانی، می توانند با نصب پنل های خورشیدی در پشت بام منازل، بخشی ازبرق مورد نیاز خود را تامین کنند.

مهندس متولی زاده با تاکید بر اهمیت این طرح، از مدیران عامل شرکت‌های توزیع برق خواست در خصوص روش های آموزش و ایده پردازی صنعت برق را در اجرای موفق طرح کمک کنند.

در ادامه این جلسه که با ارائه توضیحات طرح از سوی مهندس غلامعلی رخشانی مهر معاون هماهنگی توزیع توانیر همراه بود، مدیران عامل شرکت‌های توزیع برق کشور عزم شرکت‌های متبوع خود بر اجرای این طرح ملی را اعلام و به تبیین نقطه نظرات و دیدگاه‌های اصلاحی پرداختند.

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها