|

نیاز صندوق حمایت از صنایع به اصلاح ساختاری

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از صنایع پیشرفته برای پیگیری اصلاح ساختاری این مجموعه با رئیس امور ساختارهای سازمانی، سازمان امور اداری و استخدامی کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

اقتصاد

رضا نقی پور اصل در این دیدار با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته جهت اصلاح ساختار سازمانی صندوق، خواستار همکاری و مساعدت بیش از پیش سازمان امور اداری و استخدامی کشور برای به نتیجه رسیدن این اصلاحات شد.

رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از صنایع پیشرفته، اصلاح ساختار سازمانی را پیش زمینه تحقق برنامه‌های وزارت صمت و این صندوق برای حمایت از صنایع پیشرفته دانست و اظهارکرد: گسترش دامنه فعالیت‌های صندوق از صنایع الکترونیک به صنایع پیشرفته نشان دهنده عزم جدی و گام بلند دولت برای رشد و ارتقای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور است که خوشبختانه با توجه توانمندی‌های موجود در وزارت صمت و ظرفیت‌های موجود در حوزه صنایع پیشرفته، تحقق این مهم در کشور امکان‌پذیر است لذا باید بستر‌های لازم برای تسریع در رسیدن به این هدف فراهم گردد و یکی از این بسترها ایجاد یک ساختار قوی و متشکل از نخبگان دانشگاهی است.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته با اشاره به اهداف این صندوق در سال جهش تولید، گفت: در سال گذشته علیرغم مشکلات و محدودیت‌های موجود، با تلاش همه همکارانم سال خوبی را پشت سر گذاشتیم و امسال نیز با توجه به شعار سال تلاش می‌کنیم تا با همت مضاعف و کار مضاعف به تحقق عملی این شعار در حوزه صنایع پیشرفته دست بیابیم لذا ضرورت دارد تا سازمان امور اداری و استخدامی کشور با مساعدت در حل مشکلات ساختاری صندوق ما را در رسیدن به این هدف یاری نماید.

علیرضا شاهپری رئیس امور ساختارهای سازمانی، سازمان امور اداری و استخدامی کشور نیز در این دیدار اقدامات صورت گرفته در شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته را مثبت ارزیابی و ابراز امیدواری کرد با تعامل و همکاری دوجانبه مشکلات این صندوق در حوزه ساختار سازمانی به زودی مرتفع شود.

منبع: شاتا
کدخبر: 102231

ارسال نظر