|
کدخبر: 332115

آشنایی با ۴ نوع پنل کناف و کاربرد آنها

امروزه استفاده از کناف در سقف و دیوارهای ساختمان ها رایج شده است. بیشتر افراد دیگر به جای استفاده از سقف و دیوارهای کچی قدیمی از کناف استفاده می‌کنند. یکی از مزیت های این دیوار کاذب نسبت به کچ، سرعت در اجرا و نوع نورپردازی آن است که جلوه بصری خانه را بسیار زیبا میکند.

انواع کناف

۱- پنل ساده RG: از پنل‌ کناف ساده در اجرای سقف کاذب کناف می‌توان استفاده کرد و لبه و سطح های آن از مقوای محکم ساخته شده است. ۲- پنل کناف مقاوم در برابر رطوبت MR: گچ صفحات کناف مقاوم در برابر رطوبت، با مواد مقاوم در برابر رطوبت پوشیده شده است. این نوع کناف را می‌توان از روی مقوای سبز رنگی که در پشت و روی آن‌ها چسبیده است تشخیص داد. از کناف مقاوم در برابر رطوبت می‌توان برای اجرای سقف قسمت‌های مرطوب ساختمان مثل حمام و دستشویی و آشپزخانه استفاده کرد. ۳- پنل ضد حریق FR : ابن نوع کناف با کچی ساخته می‌شود که در آن از فایبرگلس استفاده شده است. از این نوع کناف میتوان در جاهایی که امکان آتش سوزی دارند استفاده کرد. ۴- پنل مقاوم در برابر حریق و رطوبت FM : در ساخت این نوع کناف هم از فایبرگلس که ضد حریق است استفاده می‌شود. سپس مواد مقاوم در برابر رطوبت به آن میزنند که هم در برابر آتش و هم رطوبت مقاوم است.

ضخامت های انواع کناف

نرمال یا استاندارد: ضخامت معمولی آن حدوداً ۱۲.۵ میلی‌متر است و برای پوشش دیوارها و سقف‌های داخلی استفاده می‌شود. نازک: ضخامت کمتری نسبت به استاندارد دارد، معمولاً حدود ۸ میلی‌متر و مناسب برای پوشش سقف‌هایی که ارتفاع کمتری دارند یا در مکان‌هایی که نیاز به کاهش وزن دارد. ضخیم: این نوع کناف ضخامت بالاتری نسبت به استاندارد دارد، معمولاً حدود ۱۵ یا ۱۶ میلی‌متر است. برای ارائه مقاومت بیشتر در برابر ضربه و یا در ساختمان‌هایی با شرایط خاص استفاده می‌شود. هر کدام از این انواع کناف می‌توانند مزایا و محدودیت‌های خود را داشته باشند. با توجه به نیازها و شرایط مکانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.   کناف خانه

تایل کناف چیست؟

تایل ها ورقه هایی هستند که معمولا در ابعاد 60×60 به فروش میرسند. آن‌ها را به صورت معمولا در وسط کناف نصب میکنند و در زیر آن نور مخفی میگذارند. در انواع مختلفی تولید می‌شوند که از آن‌ها میتوان به تایل روکش‌دار، تایل پی وی سی، تایل آکوستیک، تایل پلکسی، تایل طرح عکس و ... اشاره کرد.

طرح های مختلف

  • تخت یا معمولی: این نوع کناف شکل تخت و صافی دارد و بیشتر برای پوشش دیوارها و سقف‌های داخلی استفاده می‌شود.
  • گرد: شکل این کناف گرد است و غالباً برای زینت‌دهی سقف‌ها و دیوارها استفاده می‌شود، به ویژه در مکان‌هایی که نیاز به طرح‌های خاص و زیبا دارند.
  • مواج: این نوع کناف شکل مواج یا موجدار دارد که به سقف‌ها یا دیوارها زیبایی و حجم بیشتری می‌دهد. معمولاً برای ایجاد تأثیرات تزئینی خاص استفاده می‌شود.
  • کناف پیچیده یا معماری: این نوع کناف شامل طرح‌ها و الگوهای پیچیده‌تری است. برای پروژه‌های معماری خاص و طراحی داخلی با استفاده از مولتی‌لایرهای مختلف و زینت‌های خاص استفاده می‌شود.

کناف مشبک یا شبکه ای

انواع کناف مشبک معمولاً در طراحی‌های داخلی مدرن و کلاسیک، به ویژه در ساختمان‌های تجاری، اداری و مسکونی استفاده می‌شوند تا جلوه‌ای زیبا و منحصر به فرد برای فضاها ایجاد کنند.

کناف مشبک با توری فلزی: در این نوع کناف، بر روی ورقه گچی یا پانل کنافی، توری فلزی (مانند فولاد یا آلومینیوم) اعمال می‌شود که باعث ایجاد یک ساختار مشبک می‌شود. این کناف معمولاً برای ایجاد استحکام و پایداری بیشتر استفاده می‌شود. مشبک با توری پلاستیکی: در این نوع کناف، به جای توری فلزی، از توری پلاستیکی استفاده می‌شود که سبک‌تر است و می‌تواند برای مناطقی که نیاز به مقاومت در برابر خوردگی و رطوبت کمتری دارند، مناسب باشد. با توری‌های چوبی یا فیبرگلاس: در برخی موارد، برای ایجاد طرح‌های زیبایی و استفاده در مکان‌هایی که نیاز به جذابیت بصری و دکوراسیون دارند، از توری‌های چوبی یا فیبرگلاس نیز استفاده می‌شود که با توجه به ویژگی‌های مختلف خود، منحصر به فرد هستند. سقف کناف

ویژگی های کناف

  • سبکی: کناف به دلیل ساختار سبک خود، مناسب برای استفاده در سقف‌ها است و باعث کاهش وزن نهایی ساختمان می‌شود.
  • قابلیت تزیین: کناف به عنوان یک مصالح تزئینی استفاده می‌شود و قابلیت ایجاد انواع طرح‌ها، الگوها و زینت‌های مختلف را داراست که به دکوراسیون داخلی فضاها زیبایی و تنوع می‌بخشد.
  • عایق صوتی و حرارتی: لایه‌های کناف ویژگی‌های عایقی برای صدا و حرارت دارند، که می‌تواند به بهبود انطباق آکوستیک و راحتی حرارتی در داخل فضا کمک کند.
  • مقاومت: کناف اغلب از مواد مانند گچ، سیمان، یا ترکیباتی از این دو تهیه می‌شود که به آن مقاومت کافی در برابر ضربه و فشار را می‌دهد، در عین حال که می‌تواند در برابر رطوبت و شرایط زیست محیطی مختلف نیز مقاوم باشد.
  • نصب آسان: کناف به سادگی و با استفاده از تجهیزات نصب میشود و زمان زیادی برای نصب نمیبرد.
  • استفاده از فضای مخفی: کناف می‌تواند برای پنهان کردن سیستم‌های رسانشی مانند لوله‌های برق، تهویه مطبوع و... استفاده شود. این امر به جلوگیری از ظاهر نامطلوب در فضا کمک می‌کند.

معایب

حساسیت به رطوبت: کناف از پنل گچی ساخته شده است که به رطوبت حساس هستند و در معرض خرابی قرار می‌گیرند، بنابراین استفاده از آن در مناطقی با رطوبت بالا یا در فضاهایی که ممکن است به طور مستقیم با آب در تماس باشد، توصیه نمی‌شود. محدودیت‌های نصب: نصب کناف نیازمند مهارت و دقت زیاد است. همچنین، برای نصب انواع سیستم‌های رسانشی مانند لوله‌های برق و تهویه مطبوع نیاز به برش و دسترسی به پشت کناف دارد که ممکن است به مشکلات نصبی منجر شود. محدودیت در تعمیرات: در صورت خرابی یا نیاز به تعمیرات، بازسازی یا تعویض قسمت‌های کناف ممکن است دشوار باشد و ممکن است نیاز به خرابکاری بیشتر داشته باشد.

آذرخش دکور مجری پروژهای کناف

مجموعه آذرخش دکور وارد کننده و پخش کننده انواع تجهیزات دکوراسیون داخلی و مجری انواع پروژه‌های سقف و دیوار کناف در تهران و شهرستان‌ها است. که با بیش از ۲ دهه تجربه آماده ارائه خدمات بازسازی و طراحی داخلی می‌باشد. این مجموعه خدمات بازدید و مشاوره رایگان را برای مشتریان در تهران ارائه می‌کند. جهت اطلاعات بیشتر به وب سایت این مجموعه مراجعه کرده و با واحد فروش آذرخش دکور تماس بگیرید.

  • بیش از ۲ دهه تجربه
  • پخش کننده و نماینده فروش برترین برندها (فروش به قیمت عمده)
  • تیم اجرایی مجرب
  • ارائه گارانتی
  • ارائه خدمات صفر تا صد بازسازی و طراحی

امکان خرید اقساطی  همچنین این مجموعه امکان خرید اقساطی انواع تجهیزات دکوراسیون داخلی را برای مشتریان خود فراهم کرده است. جهت مشاوره و اطلاعات بیشتر از شرایط خرید قسطی به وب سایت این مجموعه به آدرس www.azarakhshdecor.com مراجعه فرمایید.

 

نویسنده: رپورتاژ

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها