|

قیمت گوشت امروز ۷ مهر ۱۴۰۳ | واردات گوشت در چه حال است؟

قیمت گوشت قرمز امروز، ۷ مهر ۱۴۰۳، بر اساس نرخنامه‌های روزهای قبل اعلام گردید.

اقتصاد قیمت گوشت امروز ۷ مهر ۱۴۰۳ | واردات گوشت در چه حال است؟

بر اساس آمار موجود، قیمت گوشت قرمز ثابت مانده و بازار به خوبی خود را به مشتریانش نشان داده است.

راسته بدون استخوان گوسفندی به ازای هر کیلوگرم، یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به عنوان گران‌ ترین نوع این محصول در بازار معرفی می‌ شود. ماهیچه گوسفندی با نرخ یک میلیون و ۱۱۰ هزار تومان و نیم شقه گوسفندی ۷۱۹ هزار تومان معامله می‌ شود.

گوسفند زنده در سطح کشور ۳۵۹ هزار تومان، فیله گوسفندی ۹۸۰ هزار تومان و ران ممتاز گوسفندی ۹۱۰ هزار تومان خریدوفروش می‌شود. قلوه‌ گاه منجمد گوسفندی، ۳۳۵ هزار تومان و دنبه گوسفندی ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم قیمت‌ گذاری شده است.

ران گوسفندی استرالیایی، در گروه گوشت‌های وارداتی به ازای هر کیوگرم ۵۳۰ هزار تومان تهیه می‌ شود. گردن گوسفندی، ۶۹۰ هزار تومان و سردست منجمد گوسفندی ۳۹۵ هزار تومان به فروش می‌ رسد.

 

دنبه گوسفندی

300,000

ران ممتاز گوسفندی

910،000

سردست منجمد گوسفند

395،000

نیم شقه گوسفندی

719,000

ماهیچه گوسفندی یک کیلوگرمی

1،110،000

بسته شقه گوسفندی

719,000

زبان گوسفندی

518،000

سردست گوسفند ممتاز

923،000

ران گوسفندی استرالیایی

530،000

آبگوشتی گوسفندی

720،000

قلوه‌گاه گوسفند سنگسر وشهمیرزاد

200،000

 

سالانه ۱۵۰ هزارتن کسری نیاز کشور از طریق واردات تامین می شود

جواد آزاد مدیرعامل اتحادیه صنعت دامپروران گفت: علی رغم پیگیری‌های مکرر در سنوات گذشته برای تولید قراردادی دام، اما متاسفانه این امر محقق نشد و آنچه که در شرایط کنونی اتفاق می افتد، با تولید قراردادی فاصله معناداری دارد.

به گفته او، با وجود پیگیری های مکرر، معاونت امور دام ۴ قطب تعریف کردند اما خروجی نداشت، درحالیکه تشکل و دامدار باید اعلام کند که در طرح شرکت می کند و در قبال چه میزان نهاده چه تعداد دام دریافت می کند و در نهایت دام تولیدی با قیمت مشخص از دامداران خریداری کند که متاسفانه در چندسال گذشته به توافق واحد در خصوص قیمت دام نرسیدیم.

آزاد ادامه داد: در تولید قراردادی، دام تولیدی از دامداران با قیمت روز باید خریداری شود و بدین‌منظور شورای قیمت گذاری  باید نرخ دام را  در قرارداد مشخص کند.  این درحالی است که وزیر وقت آمار داد یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن نهاده در اختیار دامداران قرار داد که این امر تا حدودی مشکل را حل کرد، اما اکنون ۳۰۰ هزار راس گوساله پروار روی دست دامداران باقی مانده که کمتر از نرخ تمام شده خریداری می شود.

مدیرعامل اتحادیه صنعت دامپروران با بیان اینکه کسری گوشت سالانه به ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن می رسد، افزود: با اجرای تولید قراردادی، نه تنها نیازی به واردات نداریم، بلکه صادرکننده گوشت خواهیم شد. این درحالی است که در شرایط کنونی دامداران به سبب عدم نقدینگی لازم، ناگریز به کشتار دام زودتر از موعد هستند.

او با بیان اینکه کسری ۱۰ درصد گوشت نیاز داخل از محل تولید قراردادی قابل تامین است، گفت: بنابر آمار سالانه یک میلیون تن گوشت مورد نیاز کشور است که ۴۰ درصد آن از طریق دام سبک و ۶۰ درصد دام سنگین قایل تامین است، درحالیکه با رعایت کردن تعهدات در تولید قراردادی امکان رسیدن به خودکفایی وجود دارد. کمااینکه در شرایط فعلی سالانه ۲ تا ۳ میلیون راس دام قاچاق می شود که این امر بدان معناست که مشکلی در تامین دام نداریم.

بنابر آمار پتانسیل تولید سالانه یک میلیون تن گوشت در کشور وجود دارد که با احتساب ۹۰۰ هزار تن مصرف گوشت در داخل، حتی پتانسیل صادرات به بازارهای وجود دارد.

منبع: اقتصادنیوز
کدخبر: 335924

ارسال نظر

 

آخرین اخبار