|

فناوری نوینی که مدیون کرونا شد

شیوع بیماری کرونا در جهان در کنار کاهش قیمت نفت، فرصت خوبی برای توسعه انرژی‌های سبز ایجاد کرده است.

گسترش نیوز:‌ مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی IEA) )، اظهار کرد: آشفتگی در بخش نفت ناشی از بیماری همه گیر کرونا فرصت مناسبی به دولت‌ها می‌دهد تا انرژی سبز را به عنوان منبعی برای اهداف آب و هوایی در اولویت قرار دهند.

novin520.jpeg

وی در مصاحبه با رویترز بیان کرد: نه تنها فناوری‌های تثبیت شده مانند فناوری‌های تولید انرژی خورشیدی و باد باید تقویت شوند بلکه در کنار آن باید از سیاست استفاده از باتری‌های لیتیوم یونی و استفاده از الکترولیز برای تولید هیدروژن از آب پشتیبانی شود.

علاوه بر اینکه این باتری‌ها در وسایل نقلیه الکتریکی و وسایل الکترونیکی مورد توجه قرار می‌گیرد، باتری‌های لیتیوم یون در مزارع خورشیدی و بادی برای ذخیره انرژی در زمانی که طبیعت کار خود را انجام نمی‌دهد، حائز اهمیت می‌شود.

در گزارشی که اخیراً توسط IEA منتشر شده است، "باتری‌های لیتیوم یونی اکنون فرصتی برای بخش انرژی و فراتر از حمل‌ونقل هستند. درنتیجه نیاز به ظرفیت تولید برای رشد بیشتر وجود دارد. با فرض اینکه اهداف اعلام شده صنعت خودروسازی جهانی برای تولید وسایل نقلیه الکتریکی با وجود بحران کرونا برآورده می‌شود، در سال ۲۰۲۵ حدود ۱۰۰۰ گیگاوات ساعت ظرفیت تولید باتری مورد نیاز خواهد بود.

وقتی نوبت به الکترولیزورها می‌رسد، دستگاه هایی هستند که با استفاده از انرژی الکتریکی، آب را به هیدروژن و اکسیژن تقسیم می‌کنند و راهی برای تولید هیدروژن تمیز از الکتریسیته کم کربن در نظر گرفته می‌شوند، تحقیقات در حال توسعه هستند تا آنها را به گزینه‌ای مناسب برای استفاده در حمل‌ونقل انبوه، حمل‌ونقل هوایی، کامیون‌های طولانی، آهن و فولاد و صنایع شیمیایی مورد استفاده قرار دهند.

منبع: صنعت کار

کدخبر: 97876

ارسال نظر