|
کدخبر: 99825

گسترش نیوز گزارش می‌دهد:

گهر زمین پیشرو در اجرای HSE معادن

شرکت سنگ ‌آهن گهرزمین با اقدامات مناسب و به روز در زمینه بهداشت و امنیت معادن سال موفقی را آغاز کرده است.

معدن گهر زمین پیشرو در اجرای HSE معادن

شرکت سنگ ‌آهن گهرزمین، ، به منظور بهره‌برداری از معدن شماره ۳ گهرزمین با ذخیره ۶۴۳ میلیون تاسیس شد. در این راستا، برنامه‌ریزی تولید سالانه ۱۵ میلیون تن «سنگ‌آهن» به همراه برداشت ۶۰ میلیون تن «باطله»، جمعاً ۷۵ میلیون تن «عملیات معدنکاری» به ‌منظور تولید سالیانه ۱۰ میلیون تن «کنسانتره »و ۱۰ میلیون تن «گندله» جهت تأمین خوراک مورد نیاز کارخانجات فولاد و تحقق اهداف چشم‌انداز توسعه ۲۰ ساله صنایع فولاد کشور هدف‌گذاری شد. این شرکت دارای ظرفیت بالای رقابت در سطح جهانی می‌باشد و پس از اجرای طرح‌‌های در دست اقدام، زمینه اشتغال حدود ۳۸۰۰ نفر بطور مستقیم را فراهم خواهد کرد ما اکنون در گسترش نیوز نگاهی انداخته‌ایم به عملکرد این شرکت در سال ۹۸ و همچنین اقدامات این شرکت در راستای مسئولیت اجتماعی و مقابله با بیماری کرونا که در ادامه می‌توانید این گزارش را بخوانید:

گهرزمین موفق در تولید

یررسی آمارهای منتشره سامانه کُدال حاکی از تولید پنج میلیون و ۶۵۴ هزار و ۸۷۰ تن محصول از سوی شرکت سنگ آهن گهر زمین از ابتدای سال مالی ۹۸ تا پایان اسفند ماه است.

شرکت سنگ آهن گهر زمین در مدت یاد شده موفق به تولید ۲ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۳۵۹ تن کلوخه سنگ آهن، یک میلیون و ۱۲۳ هزار و ۵۱۱ تن کنسانتره سنگ آهن و یک میلیون و ۵۸۸ هزار تن سنگ آهن دانه بندی شده شد.

یک میلیون و ۸۲۶ هزار و ۵۶۹ تن از این محصولات مربوط به آمار اسفند ماه این شرکت است.

همچنین جمع فروش محصولات این شرکت از ابتدای سال مالی تا پایان اسفند ماه ۱۶۲۷۵ میلیارد و ۲۵۵ میلیون ریال ذکر شده است.

در همین راستا و بر اساس این گزارش محمد جواد فدایی استاندار کرمان ۱۵ که در بهمن ماه ۹۸ از سایت گهرزمین بازدید کردند با اشاره به بازدیدهای انجام شده از قسمت‌های دیسپچینگ، معدن، خطوط ۱ و ۲ تولید کنسانتره، پروژه خط ۳ و گندله‌سازی شرکت گهرزمین عنوان کرد: برخی از پروژه‌های این شرکت از جمله گندله‌سازی در مراحل پایانی هستند و با وجود مشکلاتی همچون تحریمها و محدودیت هایی که در بعضی دستگاه‌های دولتی بوده، اقدامات بسیار ارزشمندی در زمان کم در مجموعه گهرزمین انجام شده و نکات و ضوابط ایمنی در کلیه بخش‌ها به‌صورت اصولی رعایت شده است که این، نشان از تلاش و زحمات این مجموعه می‌باشد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از مدیرعامل گهرزمین و همکاران این شرکت گفت: از نزدیک شاهد بهره‌برداری و برنامه‌ریزی آتی معدن بودیم و باتوجه به این مهم، برداشت از معدن گهرزمین، ۲۰ میلیون تن بوده که با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، این میزان با توانی که در مجموعه گهرزمین وجود دارد به ۳۰ میلیون تن خواهد رسید.

وی همچنین در حاشیه این بازدید عنوان کرد: برداشت ۳۰ میلیون تن سنگ آهن در سال از معدن گهرزمین، تحول بزرگی است که موجب ایجاد اشتغال و فرصتهای شغلی زیادی در سطح منطقه می‌گردد.

فدایی افزود: خوشبختانه در مجموعه گهرزمین ضوابط ایمنی به خوبی رعایت شده است، البته کمبودهایی هم وجود دارد که با پیگیری و تلاش این مجموعه رفع خواهد شد.

رویکرد مهم گهرزمین در بومی‌سازی

به گفته استاندار کرمان ترویج و توسعه فرهنگ بومی‌سازی در کشور موضوع بسیار مهمی است که رویکرد گهرزمین با محوریت بومی‌سازی قابل تقدیر است و امیدوارم در آینده نه چندان دور با استفاده از دانش داخلی و ارتباط صنعت و دانشگاه شاهد بومی‌سازی کل قطعات و در نهایت کل خطوط تولیدی در کشور باشیم.

وی ادامه داد: برنامه‌های بومی‌سازی شرکت سنگ‌آهن گهرزمین، با به‌کارگیری روش‌های مهندسی معکوس و طراحی منجر به صرفه‌جویی ارزی گردیده است که از جمله این پروژه‌های بومی‌سازی می‌توان به پروژه ساخت غلتک‌های آسیابHPGR، ساخت قطعات پر مصرف و فناوریک کاربید سمانتهSTUD، ساخت داخل لوله‌های ضد سایش کامپوزیتی چند لایه، انجام طراحی و تولید داخل ورق‌های فولادی میکروآلیاژ و... اشاره کرد.

فدایی با اشاره به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه عنوان کرد: تبادل اطلاعات بین شرکت‌ها از موازی کاری جلوگیری می‌کند. به‌کارگیری توان و دانش داخلی، استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان و ساخت تجهیزات استراتژیک از موضوعات بسیار مهمی است که باید مدنظر شرکت‌ها قرار گیرد که خوشبختانه مجموعه گهرزمین در این زمینه عملکرد موفقی داشته است.

اقدامات شرکت گهر زمین علیه کرونا

همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور، شرکت سنگ آهن گهر زمین نیز با حساسیت و جدیت تمام و با استفاده از پروتکل‌های مورد تایید مرکز بهداشت شهرستان، اقدامات موثری در راستای جلوگیری از شیوع این بیماری در سطح مجتمع و شهرستان انجام داده است. که اهم این اقدامات به شرح زیر است:

  1. تخصیص و پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان به بخش‌های درمانی و بهداشتی شهرستان به عنوان سربازان خط مقدم مبارزه با این بیماری در راستای مسئولیت‌های اجتماعی
  2. برگزاری منظم جلسات کمیته بحران مقابله با کرونا در سطح مجتمع با حضور کلیه مدیران ارشد مجتمع و اتخاذ تصمیمات مقتضی.
  3.  نوبت بندی حضور پرسنل روز کار در سطح مجتمع به منظور کاهش تجمع کارکنان.
  4.  افزایش تعداد شیفت پرسنل شاغل در معدن و کارخانه‌ها به منظور کاهش تعداد کارکنان در محل خدمت.
  5. تعطیلی کلیه پروژه‌های در حال ساخت و کاهش بالغ بر ۱۰۰۰ نفر از کارکنان شاغل در این بخش.
  6. شناسایی افراد پرخطر و دارای بیماری‌های زمینه‌ای بر اساس نتایج آزمایشات و معاینات طب کار و پرونده پزشکی افراد و اعلام اسامی آنها به مدیریت منابع انسانی به منظور عدم حضور آنها در محل خدمت.
  7. جلوگیری از ورود کارکنان و میهمانان از مبدا استان‌های با شیوع ویروس به مجتمع.
  8. غربالگری تمامی پرسنل هنگام ورود به سایت از طریق تب سنجی، سنجش علائم بیماری و تکمیل فرم خود اظهاری و همچنین ممانعت از ورود موارد مشکوک به سایت.
  9. افزودن یک دستگاه آمبولانس مختص چک و انتقال بیماران مشکوک به مراکز قرنطینه و درمان شهرستان.
  10.  تجهیز محل استقرار پرسنل فوریت‌های پزشکی در درب‌های ورودی سایت و تهیه لوازم حفاظت فردی مناسب برای آنها.
  11. حذف ثبت ورود و خروج پرسنل توسط دستگاه‌های انگشت نگاری و چهره نگاری به منظور کاهش تراکم جمعیت کارکنان.
  12. لغو کلیه ماموریت ها، جلسات، همایش ها، کلاس‌های آموزشی در سطح مجتمع و برگزاری جلسات ضروری از طریق ویدیو کنفرانس.
  13.  تهیه، تامین و توزیع لوازم حفاظت فردی و ضد عفونی برای پرسنل و اماکن مجتمع شامل: مواد ضد عفونی سطوح، مواد ضد عفونی‌کننده دست، بطری ۵۰۰ میلی لیتری الکل، انواع ماسک و دستکش.
  14. تهیه و توزیع هفت نمونه پوستر و پمفلتهای آموزشی مرتبط با این بیماری با تیراژ بالغ بر هفده هزار نسخه در سطح مجتمع و شهرستان سیرجان.
  15. تعطیلی کلیه رستوران‌ها در سطح مجتمع و تحویل غذا در ظروف یک بار مصرف جهت سرو در محل کار.
  16.  ضد عفونی روزانه و مستمر کلیه اماکن اداری، کمپ‌های کارگری، سرویس‌های ایاب و ذهاب و سرویس‌های بهداشتی در سطح مجتمع.
  17.  آماده باش کلیه پرسنل HSEE، فوریت‌های پزشکی، حراست برای کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری.
  18. ارتقاء سطح آگاهی کارکنان در خصوص نحوه پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا از طریق فضای مجازی و آموزش چهره به چهره.
  19.  استفاده از ظروف یک بار مصرف به منظور سرو چای در سطح مجتمع.
  20.  همکاری مستمر با مرکز بهداشت شهرستان سیرجان در خصوص تأمین تجهیزات مورد نیاز و همچنین چاپ و توزیع پمفلت و پوسترهای آموزشی

اقدامات گهر زمین در زمینه ایمنی معادن

شرکت گهر زمین در زمنینه HSE معادن نیز توانسته است موفق عمل کند از جمله اقدامات مهم واساسی این شرکت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بازنگری و ساماندهی ساختار HSE پیمانکاران

تدوین ۱۵ عنوان پمفلت و پوستر آموزشی

تدوین و اجرای سیستم آنومالی

نصب، تدوین و اجرای برنامه کنترل و کاهش آلودگی هوا، آب و خاک

نویسنده: اختصاصی گسترش نیوز

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها