|
کدخبر: 101812

توضیحات مدرس خیابانی درباره تولید و فروش خودروها

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این که امسال تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در دستورکار خودروسازان قرار گرفته است گفت: هر ۳ ماه یکبار طرح فروش فوری خودرو اجرایی می‌شود.

صنعت توضیحات مدرس خیابانی درباره تولید و فروش خودروها

حسین مدرس خیابانی در دیدار با علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت خودروسازی کشور تصریح کرد: پس از اعمال تحریم های ظالمانه آمریکا در اردیبهشت ۹۷ شرکت های خودروسازی کره و فرانسه چمدان خود را بسته و ایران را ترک کردند. در این شرایط حتی خوشبینانه ترین افراد نیز تداوم فعالیت خودروسازان را بعید می دانستند.

وی افزود خودروسازان توانستند در سال‌های ۹۷ و ۹۸ با تکیه بر توان داخل به تولید ادامه دهند و حتی امسال تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در دستورکار این شرکت‌ها قرار گرفته است.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بخشی از تقاضای موجود در بازار خودرو کاذب بوده و ناشی از سوداگری است، اضافه کرد: زمانی که افراد می توانند با خرید خودرو حدود ۴۰ میلیون تومان سود به دست آورند مسلما سوداگران تمام تلاش خود را برای استفاده از این فضا به کار می برند.

خیابانی با بیان اینکه تاکنون در طرح فروش فوری تاکنون حدود ۲۵ هزار دستگاه عرضه می شود در حالی که حدود ۳ میلیون نفر متقاضی ثبت نام کرده اند، اضافه کرد: در این شرایط چاره ای جز قرعه کشی برای وزارت صنعت باقی نمی ماند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه مقرر شده است هر ۳ ماه یکبار طرح فروش فوری خودرو اجرایی شود، تصریح کرد: مادامی که قیمت خودرو واقعی نشود این بازار همچنان محلی برای سرمایه گذاری خواهد بود.

وی با بیان اینکه نهاده های تولید خودرو مانند فولاد حدود ۱۶۸ درصد افزایش قیمت داشته اند، ادامه داد: در سال گذشته با بومی سازی تولیدات، حدود ۳۰۰ میلیون دلار از ارزبری تولید خودرو کاسته شد و براساس برنامه ریزی ها مقرر است، این رقم در سال جاری به ۵۰۰ میلیون دلار برسد.

خیابانی درباره تولید خودروی ملی، گفت: باید کمیته‌ی مشترکی با حضور دانشگاه علم و صنعت، ایران خودرو، سایپا و معاونت آموزشی وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل شده و پلتفرم مشترک تولید خودرو ملی طراحی شود.

وی با تاکید بر ضرورت تولید موتورسیکلت و خودروی برقی یادآور شد: برای تولید خودروی ملی باید علیرغم طراحی پلتفرم مشترک منابع مالی مورد نیاز نیز فراهم شود.

 

منبع: تسنیم
  • مهدی ارسالی در

    به نظر من حذف شرط پیش پرداخت (نصف مبلغ خ ودرو) قبل از قرعه کشی ،اشتباه و صد در صد به ضرر مردمه ، چون اولاً تعداد ثبت نام کنندگان (خریدار واقعی) کم میشد و شانس بر نده شدن در قرعه کشی بیشتر و ازهمه مهمتر همه 25 هزار خودرو به صورت عادلانه به مت قاضیان می رسید . یعنی از 100 هزار نفر ک ه شرایطش رو داشتن و نصف پول روهم داده بو دند 25 هزار نفر در قرعه کشی برنده و ماش ین رو می خریدند .شاید کلا 500 نفرمنصرف م یشدن و 500 تا ماشین دست خودرو ساز میمون د و به دلالها می رسید. اما الان از 5 ملی ون نفر که بیشترشون پول ندارن و الکی ثبت نام کردن ، 25 هزار نفر تو قرعه کشی برند ه میشن و در بهترین حالت 10 هزار نفرشون نمیتونن پول خودرو رو بدن در نتیجه 10 هزا ر تا خودرو دست خودرو سازها میمونه و به دلالها می رسه . مگر این که در قرعه کشی ر تبه بندی بزارن و بازرسها هم نظارت کنن که اگر مثلاً یکی از 25 هزار نفر اول پولش ج ور نشد یا منصرف شد ، نفر 25001 ، ماشین ر و بخره و به این ترتیب جلو برن.

    • علیزاده ارسالی در

      منظر بسیار کارشناسانه و دقیقی است اگر مس ئولین دقت کنند

    • علیزاده ارسالی در

      برداشته شدن وجه پیش پرداخت در دراز مدت ع طش مردم را کاهش می دهد البته اگر فروش در بازار آزاد حد اکثر با ۱۰ درصد سود اجرا شود بسیار عالی می باشد. مردم باید تغییرا ت را به چشم خود ببینند تا باور کنند

  • مهدی ارسالی در

    سلام با برداشتن پیش پرداخت و چک صیاد باز م پای دلال باز میشه الان خیلی ها هستند م اشین دارند ولی با این کار شما برای همسر و فرزندانشون ثبت نام کردن اکر اسمشون افت اد ماشینشون می‌فروشند بعد من که با ٣بچه هر چی پس انداز میکنم تا ماشین بخرم باز گ ران میشه الانم که بهترین موقع بود باز پا ی دلال‌ها هستش لطفا و خواهشمند هستم اولو یت بزاریت برای خانواده های که اصلا ماشین ندارند اکر ظرفیت کامل شد بعد قرعه گشی ک نی اکر انصاف هست پس اول بفکر این قشر باش ید ممنون

  • نادر ناصری ارسالی در

    بنده ضمن تحویل دادن"پیکان53"هنوز موفق به دریافت خودرو جایگزین نشدم،سالهاست‌ حواله را به هربانک مربوطه بردم گفتندفعلاً وام نیست!
    تا مادامی که سایه ژِن خوب‌‌های!! اختلاس‌خوارو آقازادهاو نورچشمی های رانت‌خوار در هرجاست، هزینه سنگین‌ش نیز بر دوش ماست. حرامیانی که اَغلب‌‌ کاری جُز چرخیدن و چریدن در داخل وخارج ندارندو آخرش هم یک مدرک کُردانی و..‌ میخرند، اَلبت آنهم باپول ما ملّت!! از آسمان زَر نبارید سرشان، یا خود دزد بودند یا پدرشان

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها