|
کدخبر: 158936

عوامل تاثیرگذار در کم کردن وزن

برای پاسخ به این پرسش که چرا نمی توانید در کم کردن وزن موفق باشید باید عوامل تأثیرگذار را بررسی کنید.

بیشتر ما در طول زندگی بار ها سعی کرده ایم با روش های درست و اصولی وزن کم کنیم، ولی موفق نشده ایم. دلایل زیادی دست به دست هم می دهند تا وزن کم کردن برای بسیاری از ما سخت یا حتی غیرممکن به نظر برسد. بیشتر مواقع، کاهش وزن به دلیل انتخاب ها و تفکرات غلط خودمان، سخت است. برای پاسخ به این پرسش که چرا نمی توانید در کم کردن وزن موفق باشید، باید عوامل تأثیرگذار را بررسی کنید. در ادامه مهم ترین این عوامل را بررسی می کنیم.

اگر تنها هدف شما از ورزش کردن یا داشتن رژیم غذایی، کم کردن وزن باشد، نمی توانید برای مدتی طولانی این برنامه ها را ادامه دهید. اما برعکس زندگی سالم، هدفی است که به شما انگیزه کافی می دهد. به طور مثال، اگر درباره اهمیت و تأثیرات مثبت ورزش نگرش صحیحی داشته باشید، هرگز آن را کنار نمی گذارید و حتی بعد از این که وزن تان را کاهش دادید، ورزش را ادامه خواهید داد.

کم کردن وزن صحیح بدون تمرینات ورزشی منظم و کافی، تقریبا غیرممکن است. در کاهش وزن، رژیم غذایی در مرتبه دوم از اهمیت قرار دارد. لازم نیست حتما به باشگاه بروید و ساعت ها تمرینات سنگین انجام دهید.

یک برنامه تمرینی مناسب که با توجه به شرایط جسمانی و امکانات شما تنظیم شده باشد و منطبق با علاقه تان باشد کافی است. البته مهم تر از برنامه تمرینی، اجرای منظم آن است.

برای کم کردن وزن، تغییر رژیم غذایی گرچه کافی نیست، اما لازم است. باید غذای ناسالم برای همیشه جای خود را به غذای سالم بدهد. البته آن چیزی که اهمیت زیادی دارد کاهش کالری دریافتی از طریق تغذیه صحیح است.

اگر می خواهید زندگی سالمی داشته باشید، تغییر در سبک زندگی اجتناب ناپذیر است. البته نه تغییر یک شبه، بلکه با برنامه ریزی طولانی مدت. برای مثال بهتر است هنگامی که کار خاصی برای انجام دادن ندارید، به جای یک جا نشستن و تفریحات رایانه ای به پیاده روی بروید.

بهتر است با افرادی در ارتباط باشید که داشتن زندگی سالم و سلامتی شما برایشان مهم است و در محیط هایی حاضر شوید که گزینه های سالمی برای انتخاب داشته باشید. برای نمونه حتما در اطرافیان شما کسانی هستند که به باشگاه می روند یا در خانه ورزش می کنند؛ از آن ها برای خرید تجهیزات ورزشی خانه تان یا انتخاب باشگاه کمک بگیرید. حتی گاهی می توانید از مشاوران تغذیه کمک بگیرید.

در برخی افراد اضافه وزن به دلیل مشکلات روحی و روانی به وجود می آید. در واقع عده ای به هنگام استرس و اضطراب با خوردن غذا از مشکل شان فرار می کنند. تشخیص پرخوری عصبی و دلایل بروز آن، به این دسته از افراد کمک می کند تا بتوانند تعادل تغذیه ای خود را پیدا کنند.

 

منبع: همگردی

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها