|

مرگ دسته‌ جمعی در لرستان | ۸ نفر در چاه جان باختند + جزییات

سقوط یک کودک به داخل چاه کشاورزی در کوهنانی، پایانی تراژیک برای هشت عضو یک خانواده رقم زد؛ آن‌ها برای نجات یکدیگر وارد چاه شدند، اما همه قربانی گاز سمی و خفگی شدند.

حوادث

روز گذشته فرماندار شهرستان کوهدشت در استان لرستان اعلام کرد: در پی سقوط ۷ عضو یک خانواده به درون یک چاه کشاورزی،‌ تمامی این افراد جان باختند. به گفته او این چاه کشاورزی در بخش کونانی (کوهنانی) ۵۰ متر عمق دارد.

ناصری با استناد به نظر پزشکان حاضر در صحنه، دلیل فوت این افراد را گازگرفتگی و خفگی اعلام کرد.

بنابرگزارشات محلی ابتدا یک کودک به درون چاه سقوط کرد و سپس به‌ ترتیب پدر، برادر و دیگر اعضای خانواده برای نجات او وارد چاه شده و یکی پس از دیگری دچار حادثه شدند.

فرماندار کوهدشت نیز با بیان این‌که با هماهنگی با آتش‌نشانی و شهرداری نسبت به اعزام تیم‌های عملیاتی اقدام شده بود، گفت: در فضای این چاه گاز وجود داشت و امکان ورود به آن سخت و دشوار بود.

اسامی جان باختگان حادثه چاه بساط بیگی کوهنانی

تورج مرادی

ایرج مرادی

یوسف مرادی

ساسان مرادی

ایرج کاظمیان

یونس ملکی

یوسف ملکی

فتح اله باقری

منبع: رکنا
کدخبر: 352365 خبرنگار گسترش

ارسال نظر