|

خلاصه مهم‌ترین اخبار امروز ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ | فقط در ۱۰ دقیقه بخوانید

بازارهای ایران در التهاب | منتظر انفجار قیمت ها باشیم؟

اگر وقت پیگیری همه اخبار را ندارید، فقط یک‌بار در روز به ما سر بزنید! هر شب ساعت ۲۳:۴۵، زمانی که کمتر از ۱۵ دقیقه تا پایان روز باقی مانده، خلاصه‌ای دقیق و حرفه‌ای از مهم‌ترین اخبار اقتصادی، صنعتی، بورسی، بازار طلا و ارز، خودرو، بانک و بیمه، انرژی و مسکن را در گسترش‌نیوز بخوانید. اتفاقات مهم ایران و جهان را در کمتر از ۱۰ دقیقه مرور کنید. کلیک کنید و در جریان باشید!

اقتصاد

در روزهای اخیر، بازارهای مالی و اقتصادی ایران با نوسانات گسترده‌ای همراه بوده‌اند. از ریزش شدید بورس گرفته تا طوفان قیمتی در بازار خودرو، در این گزارش مهم‌ترین تحولات اقتصادی و پربازدیدترین اخبار امروز را مرور می‌کنیم:

 بورس ایران

 سقوط سنگین باز هم در بورس | اخبار مهم برای فعالان بازارسرمایه اعلام شد

شاخص کل دوباره سقوط کرد؛ بی‌اعتمادی سیاسی و اقتصادی در کنار ترس از آینده بازار، عامل این افت معرفی شده است.

مشاهده خبر

 سقوط بورس با سیگنال آتش‌بس ساختگی | سهامداران مراقب باشند

واکنش منفی بورس به اخبار سیاسی غیررسمی موجب افت شاخص شده؛ تحلیلگران هشدار داده‌اند فریب این سیگنال‌ها را نخورید.

مشاهده خبر

 بازار ارز و طلا

 قیمت دلار در بازار آزاد سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ | جدول نرخ ارز منتشر شد

دلار آزاد به رکورد جدیدی رسید و وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد؛ نوسان‌گیری و کاهش عرضه از دلایل این افزایش اعلام شده‌اند.

مشاهده خبر

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۴ مرداد اعلام شد + جدول

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار با روند صعودی دلار همراه شده و به بیشترین مقدار چند هفته اخیر رسیده است.

مشاهده خبر

 خودرو

 طلا و دلار پرواز کردند؛ معامله خودرو به صفر رسید + جدول

بازار خودرو در رکود کامل فرو رفته؛ رشد ناگهانی نرخ ارز و طلا، خرید و فروش را متوقف کرده است.

مشاهده خبر

 اصناف

 سهمیه گوشت و برنج ویژه تنظیم بازار اعلام شد

وزارت صمت از تخصیص سهمیه جدید گوشت و برنج در راستای کنترل قیمت‌ها و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر خبر داد.

مشاهده خبر

 فناوری

قیمت سری آیفون ۱۷ رسماً فاش شد

گزارش‌ها حاکی از قیمت‌گذاری پایه ۱۲۰۰ دلاری آیفون ۱۷ است؛ طراحی جدید و ویژگی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی چشمگیر هستند.

مشاهده خبر

 بانک و دولت

 دولت برای تعطیلی تهران تصمیم گرفت

در پی افزایش دمای هوا و مصرف برق، دولت تصمیم به تعطیلی چندروزه تهران گرفته تا بار شبکه توزیع کاهش یابد.

مشاهده خبر

 مسکن

 شوک شبانه به تهران؛ قیمت مسکن تا ۳۰ درصد ارزان شد

قیمت‌ها در برخی مناطق تهران با افت ۲۰ تا ۳۰ درصدی همراه شده؛ رکود عمیق عامل اصلی اعلام شده است.

مشاهده خبر

 ادعای عجیب یک مقام مسئول؛ رکود بازار مسکن ۱۰۰ درصدی شد!

این مقام مسئول گفته بازار در سکوت کامل است؛ نه خریداری مانده، نه فروشنده‌ای حاضر به معامله است.

مشاهده خبر

 اقتصاد کلان

 همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً همسان‌سوزی شد!

انتقادات به طرح همسان‌سازی بالا گرفته؛ بازنشستگان از حذف برخی مزایا و تبعیض شدید در اجرای آن گلایه دارند.

مشاهده خبر

نتیجه گیری 

اقتصاد ایران در ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ روزی پرالتهاب را پشت سر گذاشت؛ از سقوط سنگین بورس تا پرواز قیمت دلار و طلا، همه بازارها را تحت تأثیر قرار داد. رکود عمیق در بازار خودرو و مسکن نیز ادامه دارد و دولت با سیاست‌هایی مثل تعطیلی پایتخت و توزیع کالاهای اساسی، در تلاش برای کنترل بحران است. اخبار فناوری هم با افشای قیمت آیفون ۱۷ داغ بود، اما سایه سنگین تورم و بی‌ثباتی اقتصادی بر همه چیز غالب است. بازنشستگان هم همچنان از "همسان‌سازی ناکارآمد" گلایه‌مندند.

کدخبر: 358080 مبینا خلیل ارجمندی

ارسال نظر