|

تصمیم فوری برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی | مستمری در راه است

پس از حادثه تلخ انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس، دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مدیریت واحد به صحنه آمدند. مجتبی معین وزیری اعلام کرد که با بهره‌گیری از قانون بیمه بیکاری، حمایت از کارگران آسیب‌دیده و خانواده‌های جان‌باختگان با پرداخت مستمری و بیمه بیکاری آغاز شده است.

اقتصاد

مجتبی معین وزیری اظهار کرد: در ساعات اولیه پس از انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس تمام دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی به صورت یکپارچه فعال شدند. 

وی افزود: در ادامه این نشست مقرر شد با استفاده از ظرفیت قانون بیمه بیکاری به تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه شده تامین اجتماعی که به دلیل حادثه مذکور بیکار شدند بیمه بیکاری و مستمری پرداخت شود.

در این جلسه درباره آخرین تمهیدات دستگاه‌های زیرمجموعه در خصوص سانحه در اسکله شهید رجایی بندر عباس بحث و تصمیم‌گیری شد.

بیمه-بیکاری

منبع: رکنا
کدخبر: 351522 امیر خیرخواهان

ارسال نظر