|
کدخبر: 316846

خودرو/خودرو برقی/شارژ خودروی برقی

خبر جدید از خودروهای برقی/ ایستگاه های شارژ در کجای تهران است؟

خودروهای برقی می تواند تاثیر بسیار بالایی بر کاهش آلودگی هوای تهران داشته باشد.

اقتصاد

با ورود خودروهای برقی به پایتخت، باید امکان سوختگیری راحت برای این خودروها فراهم شود. خبرها حکایت از آن دارد که تعداد ۴ ایستگاه شارژ خودروهای برقی در غرب تهران راه اندازی می شود. با ورود خودروهای برقی به ناوگان حمل و نقل، باید منتظر باشیم تا تاثیر آن را بر کاهش آلودگی هوا مشاهده کنیم.

معاون حمل و نقل ترافیک منطقه ۲ شهر تهران از راه‌اندازی ۴ ایستگاه شارژ سریع و کُند خودروهای برقی در بوستان نهج‌البلاغه خبر داد.

سال‌هاست زمزمه‌های توسعه استفاده از خودروها و موتورسیکلت‌های برقی در تهران مطرح است؛ اگرچه گام‌های راسخی برای تحقق آن در سال‌های گذشته به‌ویژه در دولت و مدیریت شهری تهران در دوره گذشته برداشته نشد اما در ماه‌های اخیر خبرهای خوشی به گوش می‌رسد که حاکی از ایجاد زمینه‌ها و بستر مناسب برای توسعه خودورها و موتورسیکلت‌های برقی است. 

در این راستا شهرداری تهران علاوه بر پیگیری قرارداد تولید اتوبوس، تاکسی و موتورهای برقی برای شهر تهران، نسبت به ایجاد جایگاه‌های شارژ این نوع وسایل نیز اقدام کرده است. بر این اساس اوایل شهریور ماه ۱۵ ایستگاه شارژ خودرو‌های برقی در تهران به بهره‌برداری رسید و قرار است تا پایان سال آینده، ۵۰۰۰ دستگاه شارژر در نقاط مختلف شهر تهران نصب شود.

در راستای توسعه تدریجی ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی، بوستان نهج‌البلاغه واقع در منطقه ۲ شهر تهران نیز به جایگاه شارژ خودروهای برقی تجهیز شد.

محمدحسین کریمی؛ معاون حمل و نقل ترافیک منطقه ۲ از فراهم شدن نخستین جایگاه شارژ خودروهای برقی در بوستان نهج‌البلاغه با هدف توسعه حمل و نقل برقی و مقابله با آلودگی زیست محیطی خبر داد و گفت: این ایستگاه اولین جایگاه شارژ خودروهای برقی در منطقه ۲ است که با هدف توسعه حمل و نقل برقی و مقابله با آلودگی زیست محیطی احداث و به مرحله بهره برداری رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به وجود مشکلات زیست محیطی شهر تهران برقی سازی در حمل و نقل را از جمله راهکارهای کاهش اثرات مصرف سوخت‌های فسیلی عنوان کرد و افزود: برقی سازی نیازمند زیرساخت‌های مناسب است تا امکان استفاده از خودروهای برقی فراهم شود.

کریمی اضافه کرد: این ایستگاه دارای یک جایگاه شارژ سریع (DC) 120 کیلو وات و چهار جایگاه شارژ کند(AC) ۷ تا ۸ کیلو وات است که امکان شارژ برای تمامی خودروهای استاندارد را فراهم کرده است.

وی افزود: در جانمایی محل جایگاه شارژ، رنگ آمیزی بستر با در نظر گرفتن زیبایی محیطی، نصب استاپر، تأمین روشنایی محل در طول شبانه‌روز و نیز نصب استوانه‌های ترافیکی جهت جدا سازی جایگاه شارژ خودروها مورد توجه قرار گرفته است.

ایستگاه‌های شارژ مکان‌هایی اختصاصی و مجهز به زیرساخت شارژ برای تامین انرژی وسایل نقلیه الکتریکی هستند. ایستگاه‌های شارژ عمومی که به عنوان شارژر DC هم شناخته می‌شوند، قابلیت شارژ سریع خودروی برقی را برای شما فراهم می‌سازند و به طور قابل توجهی در زمان صرفه‌جویی می‌کنند. این ایستگاه‌ها معمولا در مکان‌های خدماتی، در امتداد اتوبان‌ها، مراکز خرید، پارکینگ‌ها و… قرار دارند تا دارندگان خودروهای برقی به راحتی بتوانند شارژ مورد نیاز وسیله نقلیه خود را تامین کنند. البته توجه داشته باشید که در دسترس‌بودن ایستگاه‌های شارژ ممکن است با توجه به موقعیت مکانی و زیرساخت های منطقه شما متفاوت باشد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها