|
کدخبر: 168678

واردات از چین ؛ حمل دریایی یا هوایی؟ {راهنمای جامع ۲۰۲۱}

در این مقاله از سایت گروه تجاری ققنوس به نکاتی در رابطه با واردات از چین اشاره می کنیم. همین طور به شما می گوییم که حمل دریایی برای تان مناسب تر است یا حمل هوایی.

تجارت واردات از چین ؛ حمل دریایی یا هوایی؟ {راهنمای جامع ۲۰۲۱}

یکی از نگرانی هایی که خریداران در هنگام واردات کالا و تجهیزات از کشور چین دارند، شیوه حمل و نقل کالاها است.

شاید به نظرتان این طور بیاید که شیوه حمل و نقل دریایی برای واردات حجم بالایی از کالاها مناسب تر باشد؛ چرا که هزینه آن بسیار ارزان تر است.

در حالی که به عقیده اشخاص دیگر، باید شیوه حمل و نقل هوایی را انتخاب کرد چرا که در مقایسه با شیوه حمل و نقل دریایی، از مزیت “زمان” برخوردار است.

اما باید به این نکته اشاره کنیم که علاوه بر زمان و هزینه، فاکتورهای زیاد دیگری هستند که باید به آن ها نیز توجه کنیم.

هزینه حمل و نقل در واردات از چین

به طور قطع، هزینه واردات کالا به شیوه هوایی بیشتر است – براساس اطلاعات ارائه شده از سوی بانک جهانی، این هزینه حداقل بین ۱۲تا ۱۶برابر بیشتر از هزینه حمل و نقل دریایی است.

علت گران تر بودن هزینه ها در حمل و نقل هوایی، ظرفیت محدود هواپیما در مقایسه با کشتی است.

دقیقا به همین دلیل است که تقریبا ۹۰درصد از حمل و نقل های سراسر جهان به شیوه دریایی انجام می شود.

در عین حال باید به این نکته نیز توجه کنیم که هزینه های حمل و نقل به حجم و وزن کالا بستگی دارد. گاهی اوقات شاهد این هستیم که انتخاب شیوه حمل و نقل هوایی برای ارسال یک کالای کوچک مناسب تر باشد.

علت مناسب تر بودن شیوه هوایی، تفاوت های ناچیز در هزینه ها می باشد؛ هزینه ارسال کالاهای سبک بسیار کم تر از هزینه ارسال کالاهای سنگین وزن می باشد.

یکی دیگر از فاکتورهای مهم، ماهیت کالا است. چقدر برای شما اهمیت دارد که کالا به موقع به دست تان برسد؟ آیا کالاهایی که در محموله تان وجود دارند، برای کسب و کارتان حیاتی هستند یا این که می خواهید برای تولید کالا برای یک مشتری با ارزش آن ها را مصرف کنید؟ آیا، اگر کالا به موقع به دست تان نرسد، به مشتری ضرر مالی می رسد یا این که اعتماد آن ها نسبت به شما از بین می رود؟ اگر پاسخ شما به این سئوالات “بله” است، باید بگوییم که بهترین شیوه برای شما همان شیوه حمل و نقل هوایی است.

زمان حمل و نقل

در هنگام واردات از چین، از نظر زمان نیز شیوه حمل و نقل هوایی برنده می شود. در بیشتر موارد شاهد این هستیم که زمان حمل و نقل به شیوه هوایی بین ۳ تا ۵ روز می باشد؛ یا در نهایت ۱۰ روز می باشد.

از طرف دیگر، شیوه حمل و نقل دریایی قرار دارد که اگر به طور مثال بخواهیم به زمان لازم برای طی کردن مسافت میان شانگهای تا لس آنجلس اشاره کنیم، این زمان بین ۲۱تا ۳۰خواهد بود.

البته این را فراموش نکنید که برخی از شرکت های حمل و نقل به مشتریان خود سرویس LCL اکسپرس {کمتر از ظرفیت کانتینر} را پیشنهاد می کنند که در مقایسه با LCL یک مزیت عمده دارد.

زمان ارسال کالا در سرویس LCL اکسپرس کم تر می شود. از این رو می توان این شیوه را جایگزینی برای حمل و نقل هوایی بررسی کرد.

با این وجود نباید این نکته را فراموش کنید که در حمل و نقل هوایی، محموله تان از یک فرودگاه به فرودگاه دیگر منتقل می شود.

قابل اطمینان بودن و خطر آسیب دیدگی در واردات از چین

با وجود این که شرایط جوی تاثیری مستقیم بر قابل اطمینان بودن هر دو شیوه حمل و نقل هوایی و دریایی دارد، با این وجود به نظر می رسد که هواپیما، در مقایسه با کشتی، بیشتر به برنامه های خود پایبند باشد.

مناسب نبودن شرایط جوی و تراکم در بندرگاه ها می تواند باعث تاخیر در زمان رسیدن کشتی ها شود. علاوه بر این، نظم و ترتیب در حمل و نقل های هوایی بیشتر از حمل و نقل های دریایی است.

اگر موفق نشوید که محموله خود را در پرواز اول بارگیری کنید، فورا می توانید آن را در پرواز بعدی قرار دهید.

در هنگام واردات از چین، اتفاقاتی که ممکن است در حمل و نقل دریایی پیش نیاید، احتمال وقوع شان در زمان حمل و نقل هوایی وجود دارد.

در این قسمت به یک داستانی اشاره کنیم که شاید برای تان جالب باشد اما در آن موقع بسیار آزار دهنده بوده است.

چندین سال گذشته ما با محموله ای طرف بودیم که به شیوه هوایی ارسال شده بود. یک کالای فلزی بود که با چسب به پلاستیک زده بود. تمام قطعات آن در حین ارسال شکسته بود. اما وقتی که همان محموله از طریق دریا رسیده بود، هیچ گونه آسیبی ندیده بود. علت مشکل مشخص نبود اما تصور میشد که فشار هوا، اختلاف دما و تفاوت میان انبساط و انقباض فلز و پلاستیک باعث آن شده باشد.

محدودیت های حمل و نقل هوایی و دریایی در واردات

با کشتی می توان هر چیزی را جابجا کرد؛ از پوشاک و ماشین گرفته تا ماشین آلات سنگین و قطعات هواپیما.

اما حمل و نقل به شیوه هوایی با محدودیت هایی همراه است.

با وجود این که هواپیماهای بسیار بزرگی برای جابجایی کالاها ساخته شده اند – به طور مثال Antonov An-225 Mriya – اما حداکثر توان این هواپیما حدود ۶۴۰تن است.

اگر این میزان را با ظرفیت بزرگ ترین کشتی باری جهان، یعنی OOCL Hong Kong، مقایسه کنیم، متوجه می شویم که ظرفیت این کشتی 21.413 TEU می باشد.

ابعاد یک TEU یا واحد معادل با بیست فوت برابر است با یک کانتینر استاندارد 20 فوتی که طول آن ۲۰فوت و ارتفاع آن 8 فوت می باشد.

در عین حال، حداکثر باری که هواپیمای باری ذکر شده می تواند جابجا کند، فقط فضای یک گوشه از این کشتی را می گیرد.

سخن آخر؛ واردات از چین

همان طور که در این مقاله از سایت گروه تجاری ققنوس مطالعه کردید، حمل و نقل هوایی و دریایی هر کدام مزایا و معایب مختص به خود را دارد.

از این رو، باید با توجه به عوامل و فاکتورهای گفته شده، مانند هزینه ها و سهولت حمل و نقل، شیوه مورد نظر خود را انتخاب کنید.

درباره گروه تجاری ققنوس

شرکت بازرگانی بین المللی و خدمات حمل بار هوایی ققنوس تجارت خاورمیانه با نام تجاری گروه تجاری ققنوس با بیش از ۸ سال سابقه فعالیت در حوزه تجارت خارجی و حمل و نقل بین المللی اعم از هوایی، دریایی و زمینی و سایر خدمات نظیر ترخیص کالا، حوالجات ارزی، خرید از سایت های خارجی  خرید از ebay ، سرویس های درب به درب (DDP)، پست اکسپرس، خرید از علی بابا توانسته است میزبان بسیاری از تجار ایرانی و واردکنندگان کالا و صنایع کشور طی این مدت باشد. خمشاوره صحیح و حرفه ای ،ضمانت بهترین قیمت و ارائه خدمات پشتیبانی مناسب ضمن ارائه سرویس سه اصل اولیه است که گروه تجاری ققنوس از نخستین روز تاسیس سعی کرده به ان پاینبند باشد و با رعایت این سه اصل توانسته به لطف مشتریان وفادار خود پس از 8 سال فعالیت همچنان اقدام به ارائه خدمات به مشتریان جدید و سابق خود بنماید.

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها