|

چوب حراج به اموال کوروش کمپانی | ۴۰۰۰میلیارد دارایی وارد مزایده الکترونیکی شد

رئیس سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در خصوص فروش دارایی‌های شرکت کوروش کمپانی گفت: این اموال به دستور مقام قضایی به سازمان واگذار شده و پس از فروش در مزایده سراسری الکترونیکی به بالاترین قیمت، عواید حاصل با نظر مقام قضایی به مالباختگان بازگردانده خواهد شد.

اقتصاد چوب حراج به اموال کوروش کمپانی | ۴۰۰۰میلیارد دارایی وارد مزایده الکترونیکی شد

کوروش کمپانی با فروش آیفون های ۲۰ میلیون تومانی به سرعت در بازار فروش موبایل شناخته شد و به واسطه تبلیغات گسترده ای که در شبکه های مجازی و همچنین در سطح شهر داشت، بین مردم اعتماد و شهرت جلب کرد. تبلیغات این شرکت به گونه ای بود که بسیاری از سلبریتی های معروف نیز به این حلقه پیوستند و به همین واسطه اعتماد خریداران را بیش از پیش تقویت کرد اما در یک ماه اخیر اول در ۸ بهمن خبر پلمپ شدن این شرکت معروف به گوش رسید و به دنبال آن استوری های مدیرعامل کمپانی در جوابیه اتحادیه دست به دست در رسانه ها چرخید و در آخر اعلام شد امیرحسین شریفیان در تاریخ ۲۶ بهمن ماه از کشور متواری شده است!

کوروش کمپانی چه بود؟

کوروش کمپانی به شرکت فروش موبایل بسیار ارزان تر از بازار معروف است و اوایل دی‌ماه، شرکت کوروش کمپانی درباره اخباری که پیرامون روش فروش آیفون در آن منتشر شده بود، بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن «باافتخار» اعلام نمود که حتی «یک شاکی خصوصی» هم ندارد. این شرکت با مدیریت امیرحسین شریفیان، با تبلیغات گسترده توسط اینستاگرام و تلگرام و حتی رپورتاژ در بعضی از سایتهای خبری و استفاده از افراد مشهور مثل بازیگران، فوتبالیست ها … سعی بر اعتماد سازی کرد . جالب است بدانید که در شرایط خرید کوروش کمپانی ذکر شده است که «پس از ثبت سفارش امکان عودت وجه و لغو سفارش وجود ندارد.»

در ماه‌های اخیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مکاتبه‌ای با اتحادیه صوت و تصویر و دستگاه‌های مخابراتی، ضمن ابلاغ دستور ستاد مذکور به تمامی فروشندگان این کالاها، هشدارهای لازم را درمورد ادامه فعالیت این شرکت‌ها نیز داده بود.

مزایده الکترونیکی اموار شرکت کوروش کمپانی

یکی از بزرگ‌ترین مزایده‌های سراسری الکترونیکی اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با شماره ۲۸۳ از روز دوشنبه ۹ مهرماه آغاز گردید.

سید عبدالمجید اجتهادی - رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان اموال تملیکی - به جزئیات این مزایده اشاره کرد و گفت:‌ بالغ بر ۱۰۷ دستگاه خودروی سواری، ۲۳۲ دستگاه‌ ماشین آلات راهسازی، ۵۰ دستگاه موتور سیکلت، چای و اقلامی همچون انواع لوازم خانگی، و کالاهای سریع الفساد عرضه شده است. در مجموع اطلاعات و جزئیات حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومان کالا برای فروش در سامانه ستاد الکترونیکی دولت بارگذاری شد.

وی با تاکید بر اینکه عمده اقلام عرضه شده در این مزایده، نیاز بخش تولید کشور محسوب می‌شود، بیان کرد:‌ این کالاها دارای مجوز از نهادهای ذی ربط هستند و برخی از آنها به شرط صادرات به فروش می‌رسد و در این رابطه ودایع مناسب اخذ خواهد شد و در نهایت با تایید گمرک مبنی بر خروج کالا از کشور، ودایع به صاحبان کالا باز گردانده می‌شود.

رئیس هیات مدیره سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اعلام کرد: ودایع شرکت در مزایده الکترونیکی اموال منقول متناسب با شرایط به هفت درصد ارزش پایه کالا کاهش یافته و علاقه مندان می‌توانند با واریز آن در مزایده شرکت کنند.

اجتهادی در مورد فروش اموال و دارایی‌های شرکت کوروش کمپانی عنوان کرد:‌ از سوی مقام قضایی این اموال در اختیار سازمان قرار گرفته شده و پس از فروش به بالاترین قیمت در مزایده سراسری الکترونیکی، عوائد آن با نظر مقام قضایی به مالباختگان باز می‌گردد. 

مدیرعامل سازمان یادآور شد:‌ پنج دستگاه خودرو و سایر اموال منقول به ارزش پایه کارشناسی حدود ۴۰ میلیارد تومان به مزایده گذاشته شد.

براساس این گزارش، مزایده ۲۸۳ اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به صورت سراسری و الکترونیکی از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت مورخ ۹ مهر ماه آغاز و علاقه مندان می‌توانند با رویت کالا در مراکز استانی پیشنهاد قیمتی خود را تا تاریخ ۱۶ مهرماه ثبت کنند و همچنین روز ۲۱ مهرماه از مزایده رمزگشایی و برندگان نهایی اعلام خواهند شد.

منبع: نشان تجارت
کدخبر: 336333

ارسال نظر