|
کدخبر: 317901

قیمت روز خودرو / قیمت خودرو / نرخ ارز

ثبت نام خودروهای وارداتی از این تاریخ + قیمت

آن دسته از متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می توانند جهت انتخاب خودروها به سامانه یکپارچه مراجعه کنند.

اقتصاد ثبت نام خودروهای وارداتی از این تاریخ + قیمت

سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی اعلام کرد آن دسته از متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می توانند صرفا جهت انتخاب خودروها به شرح جدول زیر از روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۵ اقدام کنند.

در این مرحله متقاضیان می‌توانند سه اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر انتخاب نمایند. لازم به ذکر است هیچگونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفا برای ثبت نام کنندگان قبلی می‌باشد.

الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

عرضه-خودرو

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره ۱، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... به قیمت‌های فوق اضافه می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.

 ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی:

عرضه-خودرو-1

تبصره ۱ - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و ... در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان می توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت ۵۰% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند

تبصره ۲ - قیمت قطعی خودروهای مذکور پس از ارایه کلیه مستندات و مدارک مثبته و براساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.

تبصره ۳ - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودروهای وارداتی حذف می‌گردد.

تبصره ۴ –کلیه شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام نمایند در صورت تاخیر در تحویل و ... قراردادهای مذکور مشمول جرایم مندرج در آیین نامه فوق خواهند شد.

تبصره ۵ - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.

تبصره ۶ - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودروهای ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.

تبصره ۷ - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذیربط قرار می‌گیرد.

واردات-خودرو

تاثیر واردات خودرو بر بازار خودرو و قیمت ها

واردات خودرو به یک کشور عواقب و تاثیرات متفاوتی بر بازار خودرو و قیمت‌ها دارد که شامل جنبه‌های مثبت و منفی است:

افزایش رقابت: ورود خودروهای وارداتی باعث افزایش رقابت در بین تولیدکنندگان داخلی و خارجی می‌شود. این موضوع می‌تواند به بهبود کیفیت و تنوع محصولات منجر شود.

کاهش قیمت‌ها: با افزایش تنوع خودروها و رقابت بین برندهای مختلف، امکان دارد که فشار قیمتی بر تولیدکنندگان داخلی وارد شده و مجبور به کاهش قیمت‌ها شوند.

فناوری پیشرفته‌تر: خودروهای وارداتی ممکن است فناوری‌های جدیدتر و پیشرفته‌تری را نسبت به خودروهای داخلی داشته باشند که این امکان را به مصرف کننده می‌دهد تا از پیشرفت‌های صنعتی بهره‌مند شوند.

تاثیر بر صنایع داخلی: واردات بی‌رویه می‌تواند به صنعت خودروسازی داخلی آسیب بزند، به ویژه اگر تولیدات داخلی نتوانند از نظر کیفیت و قیمت با رقبای خارجی رقابت کنند.

تعادل عرضه و تقاضا: واردات خودرو می‌تواند به تعادل عرضه و تقاضا کمک کند و از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها در بازار مصرفی، که ممکن است به دلیل کمبود عرضه‌ی خودروهای داخلی اتفاق افتد، جلوگیری کند.

کاهش قیمت‌ها در بازار دست دوم: واردات خودروهای جدید می‌تواند باعث کاهش قیمت خودروهای دست دوم شود، چرا که مردم برای خرید خودروهای وارداتی جدید ترغیب می‌شوند.

تاثیر بر تراز تجاری: واردات گسترده ممکن است بر تراز تجاری کشور تاثیر منفی داشته باشد و به افزایش کسری تجاری منجر شود.

مسائل مرتبط با استانداردها: واردات خودروهایی که استانداردهای محیط زیستی و ایمنی کشور مقصد را دارا نیستند، می‌تواند به مشکلات زیست‌محیطی و ایمنی منجر شود.

واردات خودرو یک مسئله پیچیده است و باید با دقت و در نظر گرفتن همه جوانب از جمله توان صنعت داخلی، نیاز بازار و استانداردهای ملی مدیریت شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها