|

ماجرای عجیب بیرانوند و خودروی دختر درویش !

بعد از اتفاقات برنامه فوتبال برتر و توضیحات سروش رفیعی در مورد هوادار متمول پرسپولیس، حواشی زیادی در این خصوص به وجود آمد.

ورزش

خیلی از رسانه ها به آن پرداختند و ما هم دو گزارش اختصاصی از پشت پرده مذاکره سروش با اسکوچیچ در تابستان گذاشته و همچنین ماجرای برگشت زدن چک بیرانوند و همسرش توسط هوادار متمول دو روز قبل از بازی برگشت پرسپولیس و تراکتور پرده برداشتیم.

یکی از اتفاقات مربوط به بیرانوند، باشگاه پرسپولیس و هوادار متمول در خصوص ماجرای پرداخت دو میلیارد تومان خارج از قرارداد به گلر شماره یک تیم ملی بود. طبق توافق انجام شده بین بیرانوند و درویش هنگام امضای قرارداد، قرار بود هوادار متمول مبلغ دو میلیارد تومان به صورت جداگانه به بیرانوند پرداخت کند. اقدامی که در خصوص خیلی از بازیکنان پرسپولیس رخ داد و این هوادار متمول به بازیکنان پرسپولیس از جیبش پول می داد. اکثر بازیکنان پرسپولیس این پول را خارج از قراردادشان دریافت کردند ولی با این حال این دو میلیارد به بیرانوند پرداخت نشد و علیرضا طبق توافق انجام شده خواهان این شد که درویش از محل دیگری این پول را پرداخت کند و بعدا هوادار متمول پول را به مدیرعامل قرمزها بدهد.

بیرانوند در آن زمان تحت فشار مالی بود و می خواست هرطور شده این پول را دریافت کند. در نهایت هم مدیرعامل پرسپولیس اتومبیل یکی از اعضای خانواده اش را به جای طلب بیرانوند به او داد. رضا درویش وقتی پافشاری بیرانوند را برای دریافت این پول دید، ماشین دخترش را به بیرانوند داد تا کار او راه بیفتد و این ماشین را به پای علیرضا دو میلیارد تومان حساب کرد تا خودش بعدا از هوادار متمول این پول را بگیرد. بیرانوند اما نتوانست پولش را به صورت کامل بگیرد و قیمت ماشین دختر درویش چیزی در حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان بود. بیرانوند ماشینی که از درویش در ازای دو میلیارد تومان گرفته بود را به مبلغ یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان فروخت تا در آن مقطع مشکلش را حل کند. با این وجود این ماشین دو میلیارد به پای علیرضا حساب شد و بعدا هم هوادار متمول این دو میلیارد را به مدیرعامل پرسپولیس داد. این وسط بیرانوند متحمل ضرری ۶۰۰ میلیونی شد و نتوانست کل پولی که قرار بود دریافت کند را بگیرد.

 

منبع: فرارو
کدخبر: 352349 پریا ابراهیمی

ارسال نظر