|

اختصاصی گسترش نیوز؛

نظر صریح قالیباف درباره کالابرگ؛ رئیس مجلس به موضوع سیم کارت‌های سفید واکنش نشان داد

امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴، رئیس مجلس شورای اسلامی در یک نشست خبری ویژه حضور یافت و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

اقتصاد نظر صریح قالیباف درباره کالابرگ؛ رئیس مجلس به موضوع سیم کارت‌های سفید واکنش نشان داد

این مراسم در سالن آمفی‌تئاتر ساختمان شهید شیخ فضل‌الله نوری برگزار شد و به مناسبت سالروز شهادت سیدحسن مدرس و گرامیداشت روز مجلس ترتیب داده شده بود.

در این نشست، جمعی از خبرنگاران داخلی و خارجی گرد هم آمدند تا دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود را درباره موضوعات مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی از محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، جویا شوند.

فضای نشست با حضور گسترده رسانه‌ها و استقبال اهالی مطبوعات، فرصتی برای تبادل نظر و شفاف‌سازی درباره عملکرد مجلس و سیاست‌های جاری کشور فراهم کرد.

ملت ایران ثابت کردند که پشتوانه کشور، جمعیتی ۹۰ میلیونی است

رئیس مجلس در نشست خبری اظهار کرد: مردم در آن دوازده روز، با وجود تمام نارضایتی‌ها، با بزرگواری از گلایه‌ها گذشتند و مقابل دشمن ایستادگی کردند.

او ادامه داد: اکنون نوبت ماست که این بزرگواری را با تلاش جدی، کارآمدی و حل مشکلات پاسخ بدهیم.

ایرادات طرح کالابرگ الکترونیک باید رفع شود

رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص موضوع کالابرگ الکترونیک گفت: ما در ابتدا باید قدرت خرید مردم را حفظ کنیم. زمانی ۴۵ هزار تومان، معادل ۴۵ دلار واریز می‌کردیم، اما حالا ۴۵ سنت به مردم پرداخت می شود که این امر فاجعه محسوب می‌شود. ما در شروع زنجیره تامین، ارز را به واردکنندگان کالاهای اساسی می‌دهیم که این امر نادرست است. اساسا رانتی را به صورت قانونی لحاظ می‌کنیم که این امر فی نفسه فسادزا است؛ بنابراین امر تامین ارز برای کالاها باید به صوراگت اصولی انجام گیرد تا در بحث کالابرگ نیز عدالت صورت پذیرد. ما باید امر کالابرگ الکترونیک را که با بیش از ۱۲ هزار فروشگاه و طی یک فرآیند قابل نقد به پیش می‌رود، اصلاح کنیم. فقر مطلق باید به صفر برسد تا در پیاده‌سازی طرح های آتی نظیر کالابرگ، بهبود حاصل شود.

ضرورت حکمرانی در فضای مجازی 

قالیباف در ارتباط با موضوع فیلترینگ و بهره‌مندی عده‌ای از سیم کارت سفید بیان کرد: فیلترینگ را به شکل فعلی اشتباه می‌دانم. فیترینگ در مقاطع بحرانی مانند مقطع جنگ، طبیعی است اما به این صورت موجود نباید وجود داشته باشد. فضای مجازی برای دشمنان بستری برای شیطنت فراهم می‌کند. حکمرانی در فضای مجازی به شکل قانونی و منطقی باید عینیت پیدا کند. در شورای فضای مجازی، طرحی با ۳۲ بند مطرح شد که حکمرانی را در اینترنت قانونی می‌کند.

در خصوص استیضاح هیجان‌زده عمل نمی‌کنیم

وی در ارتباط با موضوع استیضاح وزرای مورد نقد دولت پزشکیان در هفته های آتی بیان کرد: در حال حاضر تعامل خوبی میان دولت و مجلس وجود دارد و حتی پس از استیضاح وزیر اقصاد، خدشه‌ای به رابطه عادی ما وارد نشد‌. تمام تلاش قوه مقننه این است که امر استیضاح را از موضوعات احساسی و یا جناحی دور سازد و تنها در صورت نیاز و با توجه نوع عملکرد وزرا، در این خصوص ورود کند.

کدخبر: 365773 سهیل مافی
ارسال نظر
 
آخرین اخبار