|
کدخبر: 51463

نظر وزیر صنعت درباره کوپنی شدن کالاها

وزیر صنعت درباره کوپنی شدن کالاها، گفت: نظر بنده این است که کالاهایی که با ارز دولتی می‌آید باید مطمئن شویم به‌دست مصرف‌کننده می‌رسد. در گذشته نشان داده شد در برخی موارد این اطمینان وجود نداشته است، مانند موضوع گوشت که دیدم چه اتفاقی افتاد.

گسترش‌نیوز : رضا رحمانی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که قرار بود کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان با نرخ بازار توزیع شود، آیا این کار صورت گرفت یا خیر، اظهار کرد: خرما جزو کالاهای تنظیم بازاری نبوده است، توزیع الباقی کالاها همچون گوشت و شکر شروع شده، برنج هم جزو کالاهایی است که پیش‌تر توزیع شده بود.

وزیر صنعت ادامه داد: اتفاقا در جلسه امروز هیات دولت مطرح شد و اعلام شد هیچ مشکلی در زمینه توزیع کالاهای اساسی وجود ندارد.

وی گفت: درحال‌حاضر شکر ۷ هزار تن روزانه مصرف داریم، اما ۱۰ هزار تن توزیع می‌شود. وزیر جهاد کشاورزی امروز دلیل گرانی شکر را توضیح دادند که علت آن به بارندگی ابتدای سال باز می‌گردد، اما درحال‌حاضر مشکلی وجود ندارد.

رحمانی تاکید کرد: هر اندازه که برنج لازم باشد به بازار ارائه خواهد شد، هم برنج وارداتی و هم داخلی عرضه می‌شود.

وی در پاسخ به سئوالی درباره علت گرانی کالاهایی همچون شکر و تن ماهی تشریح کرد: برخی کالاها افزایش نرخ داشته اند، ما هم در سطح عرضه نظارت را بیشتر کردیم و هم عرضه عمده فروشی را کنترل کردیم.

وزیر صنعت در پاسخ به پرسشی دیگر درباره علت افزایش نرخ خودرو نیز گفت: علت این که در دو هفته اول سال خودرو سازان در تعطیلات بودند تاثیر نسبی بر نرخ خودرو گذاشته شد، البته من نمی‌گویم این موضوع تاثیر صد در صدی دارد، اما درحال‌حاضر کنترل‌ها صورت می‌گیرد و خودورها تولید می‌شود.

وی ادامه داد: دلالان در اختلالات دو هفته پیش که در حوزه خودرو ایجاد شد متاسفانه نقش داشتند. درحال‌حاضر طبق تعهدات انجام می‌شود یعنی ۸۰ درصد به تعهدات داده می‌شود و ۲۰ درصد به فروش فوری داده می‌شود.

رحمانی در ادامه درباه عرضه کالابرگ نیز گفت: وقتی آخرین تصمیمات نهایی شد آن را عرض می‌کنیم. ما تکلیف قانونی در بودجه امسال که مجلس مصوب کرده، داریم که دولت موظف به انجام آن است.

وی درباره موضوع کوپنی شدن کالاها اظهار کرد: نظر بنده این است که کالاهایی که با ارز دولتی می‌آید باید مطمئن شویم به‌دست مصرف‌کننده می‌رسد. در گذشته نشان داده شد در برخی موارد این اطمینان وجود نداشته است، مانند موضوع گوشت که دیدم چه اتفاقی افتاد.

وی با ارائه توضیحاتی درباره تلاش دولت برای رونق تولید گفت: یکی از الزامات به ثمر نشستن تلاش‌های دولت در حوزه رونق تولید نظام بانکی است، نظام بانکی یعنی وزرات اقتصاد و بانک مرکزی باید تمهیداتی بیاندیشند.

رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مواد اولیه تولیدات، داخلی است. ما در تولید مواد اولیه مشکلی نداریم و فقط زنجیره را اصلاح می‌کنیم، نظام تولید ما در گذشته درست نبود و هدف این است اصلاح شود.

وی یادآور شد: کسانی که تولیدکننده نبودند و یا واحد تولیدی‌شان خوابیده بود از این مواد استفاده می‌کردند این‌ها باید بدانند حسابرسی خواهند شد؛ بنابراین اعلام می‌کنیم وضع ما در داخلی بهتر خواهد بود.

وی در پایان گفت: در حوزه خارجی هم تلاش هایی می‌شود و تا امروز مشکلی نداشتیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها