|
کدخبر: 38224

قطع برنامه نود سیاست جدید صدا و سیما

در ادامه حرف و حدیث‌ها درباره «نود»، میلاد دخانچی، تهیه‌کننده و مجری تلویزیون از اتخاذ یک سیاست جدید مبنی بر قطع همکاری صداوسیما با عادل فردوسی‌پور، مجری برنامه‌ تلویزیونی «نود» خبر داد.

گسترش نیوز: تصویب قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان پوست اندازی در سطوح مختلف نظام اداری موجی از تحرک را در سازمان‌های دولتی به‌وجود آورده است. کارشناسان و افکار عمومی بر این باورند که هر تغییری در هر سطحی، در هر سازمانی، موجب امیدواری در نسل جوان کشور خواهد شد و در این شرایط مردم انتظاری جز این ندارند.

در امتداد همین قانون علی اصغر پور محمدی مدیر ۶۱ ساله شبکه سه سیما پس از سال‌ها فعالیت در بخش‌های مختلف سازمان صدا و سیما جای خود را به علی فروغی داد که پیش از تکیه بر میز ریاست شبکه سوم سیما، رئیس مرکز بسیج صدا و سیما و مدیر مرکز تخصصی معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج مستضعفان بوده است. دوستی پور محمدی با عادل فردوسی پور و همیاری مدیر سابق شبکه سه با برنامه نود در سالیان گذشته همواره نکته‌ای بوده است که فردوسی پور مکررا به آن اشاره کرده است.

حالا با آمدن فروغی که دانش آموخته کارشناسی ارشد حقوق عمومی از دانشگاه امام صادق (ع) است همه منتظر بودند که برنامه بیست ساله نود همچنان به روند پخش و تاثیر گذاری‌اش بر ورزش کشور و سیمای ملی ادامه خواهد داد یا موانع تازه مانع از پخش آن خواهد شد.

در تازه‌ترین اظهار نظر میلاد دخانچی، مجری برنامه «جیوگی» درباره شایعاتی که درباره خداحافظی عادل فردوسی‌پور از صدا و سیما شنیده می‌شود، در کانال تلگرامی خود نوشت:

«خبرها حاکی از اتخاذ یک سیاست جدید مبنی بر قطع همکاری سازمان صدا و سیما با عادل فردوسی‌پور است؛ سیاستی که مدیران این مجموعه را با وضعیت بغرنجی روبه‌رو کرده است.

از طرفی عدم تمکین به چنین سیاستی قطعا پرهزینه خواهد بود و از طرف دیگر اعمال این سیاست به معنی قبول فشار از سمت فرهنگ عامه بوده، مخصوصا در زمانی که، درست یا غلط، مدیریت شبکه سه با برندینگ «جوانگرانی حزب اللهی» عجین شده و تصمیماتی این چنین به قدرت سخت نهادهای حاکمیتی اضافه کرده و به همان میزان از نفوذ نرم و مردمی اصولگرایان بیش از پیش کم خواهد کرد.

پیشنهاد می‌شود ریش سفیدان وارد گود شده سعی کنند مشکل را حل کنند چرا که در شرایط کنونی، جامعه احتیاج به آرامش و ثبات دارد و قطعا جنجال بر سر فوتبال به نفع مدیریت فضا نیست.

این قطعا به معنی نفی ضعف‌ها و اینکه سازمان صدا و سیما به بازنگری حرفه‌ای خود در تمام شئون از جمله پرداخت به فوتبال نیاز دارد نیست؛ نکته شرایط کنونی و فرآیند اعمال یک سیاست است.»

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها