|
کدخبر: 59903

نشانه‌های دیابت نوع ۲ را در خود جستجو کنید

دیابت نوع ۲ بر اثر مشکلات متابولیک در بدن ایجاد می‌شود. در این شرایط بدن برای تبدیل کربوهیدرات به انرژی مشکل دارد، در نتیجه قند خون افزایش پیدا می‌کند که این موضوع موجب ابتلا به بیماری قلبی، نابینایی و آسیب به دستگاه عصبی می‌شود. بر اساس آمارها از هر سه نفر یک نفر به دیابت نوع ۲ مبتلا است.

گسترش نیوز- نشانه‌های احتمالی بروز دیابت نوع ۲

افرادی که با دیابت نوع ۲ مواجه می‌شوند نشانه‌هایی را در بدن احساس می‌کنند که باید نسبت به این علائم توجه جدی داشته باشند. علائمی از قبیل خشکی دهان، اشتهای زیاد، خارش، کاهش یا افزایش غیر عادی وزن از جمله مسائلی است که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد.

diabet-ghand.jpg

علائم جدی دیابت نوع ۲

در موارد بسیاری افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به بیماری خود آگاهی ندارند اما مواردی همچون طولانی مدت شدن التیام زخم‌ها، عفونت‌های مکرر و خارش پوست به ویژه در ناحیه کشاله ران از مهم‌ترین علائمی است که می‌تواند ابتلا به دیابت نوع ۲ را هشدار دهد.

عوامل کنترل‌کننده دیابت نوع ۲

برخی از عادات که مربوط به سبک زندگی افراد می‌شود در ابتلای افراد به دیابت نوع ۲ تأثیر بسزایی دارد. این علائم شامل سیگار کشیدن، مصرف زیاد گوشت قرمز، لبنیات و شیرینی‌ها، مصرف کلسترول بالا، اضافه وزن و کم تحرکی است، البته برخی عوامل نظیر سابقه فامیلی، سن و سال و نژاد افراد را می‌توان تحت کنترل قرار داد این در حالی است که سه عامل یاد شده اخیر در بروز این بیماری تأثیرگذار هستند.

روش‌های تشخیص دیابت نوع ۲

پزشک با آزمایش خون میزان قند خون طی دو تا سه ماه اخیر یک فرد را اندازه‌گیری می‌کنند و بر اساس نتایج موجود نسبت به بروز بیماری یا عدم بروز آن تصمیم‌گیری می‌کنند.

مشکلات چشمی

قند خون بالا مویرگ‌های خونی انتقال دهنده اکسیژن و مواد مغذی را تخریب می‌کند که در نتیجه بینایی چشم دچار مشکل می‌شود.

مشکلات دهان و دندان

قند خون بالا عاملی برای تغذیه پلاک‌های دندانی است در نتیجه پوسیدگی دندان را افزایش می‌دهد همچنین منجر به بیماری‌های لثه هم می‌شود، همچنین بیماری‌های حاد لثه هم بر بروز مشکلات دندانی تأثیر بسزایی دارد.

روش‌های پیشگیری از دیابت نوع ۲

یکی از روش‌های پیشگیری و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ رعایت برخی راهکاری ساده از قبیل داشتن رژیم غذایی سالم، تناسب اندام، تحرک بدنی پنج روز در هفته حداقل نیم ساعت و مشاوره با دکتر برای مقابله با احتمال خطر ابتلا به این بیماری است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها