|
کدخبر: 43593

زشت‌ترین خودروهای تاریخ + تصاویر

یکی از مهم‌ترین آیتم‌ها در طراحی خودرو زیبایی آن است و این تنها محدود به طراحی خودروهای مفهومی نمی‌شود؛ خودروهایی که طراحانشان می‌توانند با آنها توانایی خود را در ساخت خودروهای مدرن و درخور برای آینده تخیلی بشر نشان دهند.

گسترش‌نیوز: گاهی برخی از طراحان آنقدر در مفاهیم گوناگون غرق می‌شوند که طراحی شان از چشم مخاطبان می‌افتد. در این مطلب به ۱۰مورد از از زشت‌ترین این خودروها اشاره می‌کنیم که از دید طراحان شاید حاوی مفاهیم گوناگون باشند ولی از دید مخاطبان قراضه هایی با طراحی‌های فضایی‌اند.

۱. آئورورا یا شفق قطبی

Zesht1.jpg

یک روز زیبا در سال ۱۹۵۷ یک کشیش از خواب شیرینش بیدار شد و پس از به یاد آوردن تلفات ناشی از تصادفات خودروها تصمیم گرفت جهان را نجات دهد. او یک ایده درخشان داشت. درواقع او تصمیم داشت امن‌ترین خودروی جهان را بسازد و درنتیجه آئورورا را ساخت. خودرویی که هرگز توسط هیچ کس میزان امنیت آن سنجیده نشد چون بسیار زشت بود.

۲. پانوز آبروزی

zesht2.jpg

اگر بخواهیم یکی از زشت‌ترین خودروهای گران‌بهای تاریخ را نام ببریم بی‌گمان پانوز آبروزی نخستین و آخرین خودرویی است که باید از آن یاد کرد. خودرویی که تنها ۸۱ نمونه از آن به مرحله ساخت رسید ولی توسط هیچ شخصی خریداری نشد.

۳. ترول اسپرت کوپه

zesht3.jpg

زمانی که ایده ساخت این خودرو در ذهن مهندسان شرکت ترول جرقه خورد توجه همه به نخستین استفاده این شرکت نروژی از فایبرگلاس در تولید بدنه‌های آن جلب شد که به سبکی این خودرو کمک بسزایی کرده بود اما به دلیل طراحی نه چندان دلربا تنها به مدت دو سال تولید شد و پس از آن تنها زشتی آن در اذهان خودروبازها ماند.

۴. هیوندای تیبوران

zesht4.jpg

بدون شک حضور نام هیوندای در این فهرست کمی عجیب است. چرا که این شرکت اکنون در زمره شرکت‌های خودروسازی قرار دارد که در طراحی‌هایش بسیار به چشمان مخاطب احترام می‌گذارد. اما از آنجایی که همه خودروسازان یک شبه ره صد ساله را طی نکرده‌اند هیوندای نیز با حفظ گذشته خود و تلاش بسیار به این نقطه امن رسیده است. گرچه گنجاندن هیوندای تیبوران به عنوان گذشته تلخ این شرکت کمی زیاده روی در استفاده از کلمات منفی محسوب می‌شود اما از آنجایی که طرح تیبوران از یک کوسه الهام گرفته شده جای تعجبی ندارد که این خودرو از نظر مخاطبان زشت پنداشته شده است.

۵. استاتز بلک هوک یا شاهین سیاه

zesht5.jpg

شاهین سیاه برای نخستین بار در سال ۱۹۷۲ در شرکت خودروسازی استاتز امریکا متولد شد. طول این خودروی لوکس در حدود ۶ متر است و گفته شده از جمله خودروهای محبوب الویس پریسلی، خواننده مشهور و سلطان راک‌اند رول بوده است. با این وجود قرار گرفتن این خودرو در این فهرست نشان از نارضایتی عام مردم از سبک طراحی این خودرو بوده است.

۶. رابین رلیانت

zesht6.jpg

رابین رلیانت در سال ۱۹۷۳ ساخته شد و در آن زمان به عنوان یکی از محبوب‌ترین خودروهایی شناخته شد که در ساخت بدنه آن از فایبرگلاس سبک استفاده شده بود. گرچه رابین رلیانت جانشین رلیانت رگال است و از نظر طراحی تا حدودی از پدر خود بهتر است اما باز هم قرار گرفتن این خودرو که شبیه یک قایق موتوری است کاملا به حق بود است.

۷. وریتاسRS III

zesht7.jpg

حدود ۶۰ سال از آخرین فعالیت شرکت خودروسازی آلمانی Vermot AG می‌گذشت تا اینکه در سال ۲۰۱۰ مهندسان این شرکت تصمیم گرفتند با رونمایی از وریتاس R III بازگشتی طوفانی به صنعت خودروسازی داشته باشند. با این حال بازگشت آنها نه تنها طوفانی، بلکه ترسناک و ناامید‌کننده بود و همه و از جمله طراحان خودروهای اسپرت را بسیار شوکه کرد. شوکی که بعدها به کابوس طراحان تبدیل شد.

۸. نیسان کیوب

zesht8.jpg

نیسان کیوب که قطعا در طراحی آن از جعبه‌های مکعبی الهام گرفته شده است از سال ۱۹۹۸ تا کنون در ژاپن تولید شده و دوام تولید آن نشان از کم توجهی چشم بادامی‌ها به طراحی سطح پایین این خودرو دارد.

۹. مارکو مانتیس

zesht9.jpg

اگر کارتون مورچه و مورچه‌خوار را به خاطر داشته باشید شاید بتوانید مارکو مانتیس را جانشین مورچه خوار بدانید. گرچه مارکو یک شرکت خودروسازی بود که تا مدت‌ها در ساخت خودروهای اسپرت و نه چندان جذاب تخصص داشت اما در سال ۱۹۶۸ با عرضه یک نسخه تحت عنوان مارکو مانتیس به همه ثابت کرد که سلیقه چندانی در طراحی خودروی اسپرت ندارد.

۱۰. کاوینی C۶W

zesht10.jpg

شاید بتوان کاوینی C۶W را همانند حشره‌ای تصور کرد که در دنیای خودروها متولد شده است. این خودرو با توانایی تولید ۴۰۰ اسب بخار و یک جفت چرخ اضافه که برای ایجاد تعادل بهتر و ترمزگیری آسان تر تعبیه شده است اما فارغ از تمام این هوشمندی‌ها کاوینی C۶W چندان دلربا نیست تا بتواند مفهوم طراحی خود را به خوبی منتقل کنند.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها