|
کدخبر: 89935

جزئیات اینترنت و سوخت رایگان برای فرهنگیان

بخشنامه ثبت‌نام راهبران آموزشی و معلمان روستایی و عشایری به منظور بهره‌مندی از سهمیه سوخت در سامانه پایش ناوگان دانش‌آموزان «سپند» فراهم شد.

گسترش‌نیوز: معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش طی بخشنامه‌ای که به استان‌ها ارسال کرد از فراهم شدن امکان ثبت‌نام راهبران آموزشی و معلمان روستایی و عشایری در سامانه پایش ناوگان دانش آموزان " سپند" خبر داد.

براین اساس؛ با مساعدت وزارت کشور در راستای ایجاد شرایط برخورداری راهبران آموزشی و معلمان روستایی و عشایری از سهمیه اعتباری سوخت، امکان ثبت افراد مذکور فراهم شده است لذا ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها با مراجعه به سایت " https: //www.irtusepand.ir/" نسبت به ثبت نام افراد مذکور اقدام کنند.

بر اساس این گزارش؛ مشخصات افراد ثبت نام شده پس از تایید حراست آموزش و پرورش توسط وزارت کشور به شرکت نفت ارسال می‌شود.

گفتنی است؛ ورود به پنل کاربری این سامانه تنها از طریق نام کاربری و کلید عبور که در اختیار حراست قرار دارد، امکان‌پذیر است.

اینترنت رایگان برای معلمان

مرکز پژوهش‌های مجلس در راهکاری تصریح کرده است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حجم اینترنتی رایگان در اختیار معلمان و دانش‌آموزان قرار دهد تا معلمان بتواند به آموزش مجازی در بستر شبکه پیام‌‌رسان‌های داخلی و مجاز اقدام کنند.

دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ این مرکز در گزارشی با عنوان «بررسی مشکلات و چالش‌های آموزش الکترونیکی وزارت آموزش و پرورش» آورده است؛ درحال‌حاضر دامنه شیوع ویروس کرونا تمامی استان‌های کشور را دربرگرفته است. در مواجهه با گسترش ویروس و به‌منظور حفظ سلامت بخش عظیمی از جمعیت کشور، وزارت آموزش و پرورش مشابه سایر کشورها مدارس را تعطیل کرده است. تدوام شرایط موجب خواهد شد تا موضوع جبران عقب‌ماندگی تحصیلی دانش‌آموزان اهمیت بسزایی پیدا کند. بر همین اساس وزارت آموزش و پرورش سازوکارهای متعددی با محوریت «آموزش از راه دور» پیش گرفته است و بیشترین تمرکز این وزارتخانه در وضعیت کنونی ارائه آموزش‌‌ها از طریق تلویزیون برای دانش‌‌آموزان است. بنابر ظرفیت‌‌ها و زیرساخت‌‌های موجود، سازوکارهای در پیش گرفته شده در عین ارزشمندی با کمبودهای و نقدهای جدی همراه است.

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس با هدف اصلاح امور و ارتقای سطح آموزش‌‌های از راه دور، به بررسی مشکلات و چالش‌‌های فراروی این نوع آموزش‌‌ها پرداخته و راهکارهایی را برای بهبود وضعیت ارائه داده است.

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس با بررسی آموزش الکترونیکی، عنوان کرده است که وزارت آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت دیگر شبکه‌های رسانه ملی به ویژه شبکه‌های رادیویی (که تاکنون مغفول مانده است) به تولید و ارائه برنامه‌های آموزشی تمامی دروس با در نظر گرفتن همه دانش‌آموزان عادی و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه اقدام کند.

این مرکز در راهبردی دیگر تصریح کرده است که وزارت آموزش و پرورش با توجه به غلبه رویکرد آموزشی بر آموزش‌های تلویزیونی فعلی، از ظرفیت شبکه پویا (نهال) و شبکه امید برای ارائه آموزش‌های تربیتی، پرورشی و مهارت‌های زندگی به‌ویژه برای نوآموزان پیش‌دبستانی و دانش‌آموزان دوره ابتدایی استفاده کند.

همچنین آموزش‌های مجازی ارائه شده نمی‌‌تواند جایگزین آموزش‌‌های مدرسه‌‌ای شود بنابراین فرآیند یادگیری و زمان واقعی آموزش محقق نمی‌‌شود. از‌این‌‌رو سال تحصیلی با مصوبه مجلس (با توجه به محدودیت قانون بازگشایی مدارس در آغاز مهرماه هرسال، مصوب ۱۳۷۶ به‌منظور جبران تعطیلات به‌وجود آمده، تغییر یابد.

راهکار دیگر مرکز پژوهش‌های مجلس می‌افزاید وزارت آموزش و پرورش بسته‌‌های آموزشی به‌منظور آموزش تولید محتوای الکترونیکی و نحوه ارائه آن برای معلمان در اسرع وقت تهیه و توزیع کند.

مرکز پژوهش‌های مجلس در راهکاری دیگر تصریح کرده است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حجم اینترنتی رایگان در اختیار معلمان و دانش‌آموزان قرار دهد تا معلمان بتواند به آموزش مجازی در بستر شبکه پیام‌‌رسان‌های داخلی و مجاز اقدام کنند.

منبع: فارس

ارسال نظر

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    سایر رسانه ها