|
کدخبر: 4647

صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا، عامل تحریک تقاضا

بررسی تاثیر قیمت‌های جهانی طلا در نرخ این فلز گران‌بها در بازارهای داخلی نشان می‌دهد دو عامل نرخ اونس و دلار در کنار عوامل داخلی از قبیل نبود اطمینان در بازار ناشی از وضعیت سیاسی و اقتصادی ارتباط مستقیم با نوسان قیمت‌ها دارد.

از سوی دیگر، تحلیلگران، رویدادهایی از قبیل حضور صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا در بورس کالا را عاملی برای تحریک تقاضا برای خرید طلا می‌دانند و معتقدند این صندوق‌ها سرمایه‌ها را به سوی خود جذب کرده و بیشترین مشتریان این صندوق‌ها نهادها خواهند بود.

به گفته میثم رادپور تحلیلگر بازارهای جهانی، نوسان‌های قیمت‌های جهانی طلا به طور مستقیم در قیمت‌های داخلی تاثیرگذار است و در اصل، طلا با این روش قیمت‌گذاری می‌شود و بین‌شان همبستگی وجود دارد. رادپور با بیان اینکه بازار داخلی کشور، نوسان‌های داخلی مربوط به خودش را هم دارد، افزود: همانطور که می‌دانیم درحال‌حاضر نرخ سکه مقدار زیادی از نرخ واقعی بیشتر است، این اتفاق مربوط به بازار داخلی است. اما آنچه مسلم است اینکه نوسان‌های بازارجهانی طلا، به طور دقیق بر نرخ داخلی طلا منعکس می‌شود.

ادامه مطلب را در روزنامه صمت بخوانید.

ارسال نظر

 
در حال بارگزاری ...