وضعیت نهاده های دام و طیور در ۲۵ خرداد اعلام شد
اتحادیه وارد کنندگان نهاده های دام و طیور ایران با صدور اطلاعیهای اعلام کرد:ذخائر و موجودیهای کشور از یکسو و جریان تامین به موقع کالا نیز از سوی دیگر از وضعیت مطلوب و قابل اتکایی برخوردار بوده و لذا جای هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

اتحادیه وارد کنندگان نهاده های دام و طیور در نامه ای با اشاره به همکاری و هماهنگی همه نهادهای ذیربط اعلام کرد، اجازه ایجاد هیچگونه کمبود و اختلال در تامین کالاهای اساسی را به دشمن نخواهد داد.
در این نامه آمده است در حال حاضر نیز خوشبختانه ذخائر و موجودی های کشور از یکسو و جریان تامین به موقع کالا نیز از سوی دیگر از وضعیت مطلوب و قابل اتکایی برخوردار بوده و لذا جای هیچگونه نگرانی در این زمینه وجود ندارد و به فضل الهی در آینده نیز آرزوی دشمن قدار در آسیب به امنیت غذایی کشور نقش بر آب خواهد شد.
ولا کاه که داریم میخریم ۷۵۰۰کیلوی جو۱۶ ۵۰۰ به فکر دامدار باشید
با توجه به شرایط اقلیمی کشور تا می توانید نهادههای دامی را وارد و در دسترس دامداران به نرخ معقول قرار دهید تا به امید خدا مشکلی در تامین نیاز مردم پیش نیاید
الان من جو خریدم ۲۰۵۰۰تومن و یونجه ۲۲۰۰۰ و کاه ۹تومن این چه کاریه
سلام راست میگن اوضاع نهاد دامی خیلی بالا ست ی فکری بکنین