|

بازار مسکن رسما تعطیل شد

رئیس اتحادیه املاک با اشاره به شرایط دشوار حاکم بر بازار مسکن اظهار داشت: در حال حاضر بازار مسکن به نوعی در وضعیت رکود کامل قرار گرفته و عملاً معاملات به حداقل ممکن رسیده است. وی تأکید کرد که بسیاری از سازندگان مسکن با مشکل جدی در فروش واحدهای ساخته‌شده مواجه هستند. این وضعیت نه‌تنها سرمایه‌های آن‌ها را به‌صورت راکد نگه داشته، بلکه توانایی آن‌ها برای آغاز پروژه‌های جدید را نیز به‌شدت محدود کرده است.

اقتصاد

قفل شدن بازار مسکن، تأثیرات منفی گسترده‌ای بر صنعت ساخت‌وساز و حتی بر اقتصاد کشور گذاشته است. زیرا بسیاری از مشاغل مرتبط با این حوزه نیز به دلیل کاهش تقاضا دچار آسیب شده‌اند.

داوود بیگی‌نژاد نایب رئیس اتحادیه املاک با بیان اینکه اجرای قانون پیش‌فروش خرید و فروش ملک موجب رونق و افزایش گردش سرمایه در  بازار مسکن  می‌شود، اظهار کرد: در سال ۱۳۸۹ قانون «پیش‌فروش ساختمان» با هدف ممانعت ثبت غیررسمی قراردادهای پیش‌فروش ساختمان مصوب شد، اما به دلیل وجود ابهامات و تناقضات موجود در برخی از محورهای این قانون، تصویب آن نتوانست گره‌ای از مشکلات پیش‌فروش باز کند.

وی افزود: اگر چه این قانون توانست تعداد پرونده‌های شکایت در دادگاه‌ها را کاهش دهد اما با توجه به وضعیت بازار مسکن به نوعی گردش سرمایه در این بازار مختل شده است، بر همین اساس اگر قانون «پیش‌فروش ساختمان» اصلاح نشود، بی‌شک نبود گردش سرمایه و نقدینگی فاصله تقاضا و عرضه مسکن را بیشتر از بیش افزایش خواهد داد.

نایب رئیس اتحادیه املاک بیان کرد: زمانیکه که پیش فروش مسکن توسط مشاوران املاک صورت می‌گرفت سرمایه ولو اندک به سمت تولیدکننده هدایت می‌شد. اما امروز می‌بینیم که بازار مسکن قفل شده است و سازنده، واحد مسکونی خود را نمی‌تواند به فروش برساند و به همان نسبت نمی‌تواند تولید کند.

مسکن-چینی-1

منبع: افکار
کدخبر: 343791
  • ناشناس ارسالی در

    بسمه تعالی . سلام .چرا وزیر راه ایران را به علت عدم صلاحیت استیضاح نمی‌کنند.اگر نفری 50متر زمین به 5میلیون خانوار مستاجر داده میشد، بیخانمان نمی‌شدن.چرا شهرداری بی‌خانمان‌ها را استخدام نمیکند به عنوان پارکبان ؟؟؟؟؟تهران ۱۴هزار نفر بیخانمان دارد

  • حسین عابد ارسالی در

    خداراشکر این چندسال دلالان واملاکیها تان وانستند خانه راگران وکمیسیونهای میلیونی ازمردم بینوابگیرند.حالانوبت آنهاست تابه خاک سیاه بنشینند.ومالکینی که یک‌شبه خانه هایشان چندین برابرشدواجاره های لاکچری م ی‌گرفتند.خداهمه آنهارا ازشماخواهدگرفت.چو ن ناشکری کردید

  • ناشناس ارسالی در

    داداش با این سیاست جهان طلا باید خرید. پول مسکن رو بده طلا

  • ناشناس ارسالی در

    خدا را ۱۰۰هزار بار شکر

    • پیمان ارسالی در

      آها پس سیاست جدیده طلا دلار بخریم که کاذ ب رفته بالا بعد دباره بریزید قیمت رو قشن گ جیب همه رو خالی کنید

    • پیمان ارسالی در

      اتفاقا بهترین زمان برای خرید مسکن هست من خودم تو پردیس ۳تا واحد خریدم ۷روز نشده انجام دادم و این بهترین فرصت خرید مسکن ه ست چون با دلار مصالح رفته بالا و مسکن تا زه داره از دلار ۵۹ میره بالا تا برسه به دلار امروز

  • شهروند ارسالی در

    وقتی سرمایه های مردم به سمت طلا،دلار و بورس برود،
    که هیچ عایدی غیر از تورم به سفره عموم مردم هم نمیاورد
    دیگر جایی برای رونق بازار مسکن نمیماند

  • صادق محمدی ارسالی در

    الهی شکر خدا را هزار مرتبه شکر

  • سمانه ارسالی در

    الهی ک ب خاک سیاه بنشینند اینها ما رو در آرزوی خونه ۵۰ متر گذاشتن خدا آرزوی خیلی چیزها رو ب دلشان بگذارد

ارسال نظر

 

آخرین اخبار