|
کدخبر: 29967

مردم مجریان اصلی الگوی اقتصاد مقاومتی هستند

استاندار کرمان با اشاره به تقسیم بندی استان کرمان به ۸ منطقه اقتصادی و حضور ۲۳ معین اقتصاد مقاومتی در مناطق مختلف استان کرمان تصریح کرد: هدف از حضور معین‌های اقتصادی در مناطق مختلف، تقویت اقتصادی خانواده‌های روستایی و شهری است.

به گزارش پایگاه خبری گسترش به نقل از ایسنا، علیرضا رزم حسینی اظهار کرد: ما بر اینکه بتوانیم الگوی اقتصاد مقاومتی را به صورت مردمی اجرایی کنیم در مهر سال ۹۳، الگوی واگذاری مدیریت توسعه به بخش خصوصی را در قلعه گنج آغاز کردیم.

وی با اشاره به تقسیم بندی استان کرمان به ۸ منطقه اقتصادی و حضور ۲۳ معین اقتصاد مقاومتی در مناطق مختلف استان کرمان تصریح کرد: هدف از حضور معین‌های اقتصادی در مناطق مختلف، تقویت اقتصادی خانواده‌های روستایی و شهری است زیرا هدف نهایی اقتصاد مقاومتی نیز این است که مردم روستایی و شهری بتوانند با توان خودشان، معیشت خودشان را اداره کنند.

رزم حسینی تصریح کرد: دولت تنها موظف است که به حوزه زیرساخت‌ها بپردازد و این مردم و بخش خصوصی هستند که باید در امر توسعه دخالت کنند.

استاندار کرمان با تاکید بر خروج دولت از حوزه اقتصاد کشور اظهار کرد: صندوق‌های خرد روستایی از محل واریز یارانه‌های مردم در مناطق مختلف استان کرمان راه‌اندازی شده است که نکته جالب توجه در چنین مشارکتی این است که حتی یک مورد اقساط عقب افتاده از سوی مردم در این صندوق را شاهد نیستیم و در مقابل نیز شاهد ایجاد شغل‌های پایدار با ۵ تا ۱۰ میلیون تومان سرمایه هستیم.

وی با اشاره به تشکیل شبکه زنجیره ارزش از بازار فروش، تولید تا آموزش در این شغل‌های روستایی ایجاد شده توسط معین‌های اقتصادی اظهار کرد: امیدواریم با کمک مسئولان استانی و کشوری بتوانیم روز به روز شاهد نتایج موفق تری از این مدل در استان کرمان باشیم که یکی از این نتایج موفق در ریشه کنی معضل بیکاری در شهرستان راور با کمک معین اقتصادی منطقه ظرف ۲ سال آینده است.

رزم حسینی با اشاره به تعهد بنیاد برکت برای ایجاد ۱۲۵۰ فرصت شغلی طی ۶ ماه آینده در شهرستان راور اظهار کرد: این مدل نشان داد که می‌توان امر توسعه را به شرکت‌های توسعه گرا واگذار کنیم و اگر زمینه را برای حضور چنین بنگاه‌های بزرگ اقتصادی و خصوصی فراهم کنیم می‌توانیم روز به روز شاهد اتفاقات بزرگ در سطح کشور باشیم.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان کرمان با اشاره به پایلوت بودن استان کرمان در اجرای الگوی اقتصاد مقاومتی در کشور اظهار کرد: پایلوت بودن اقتصاد مقاومتی استان کرمان و همچنین واگذاری اختیارات به استان کرمان به صورت پایلوت، ظرفیت‌های خوبی در حوزه خود اشتغالی و سرمایه‌گذاری برای استان کرمان فراهم کرده است که رقم این سرمایه‌گذاری‌ها در استان قابل توجه است.

وی با تاکید بر اینکه خیر بودن تنها به معنای مدرسه‌سازی و مسجد‌سازی نیست بلکه افرادی هستند که می‌توانند با ایجاد اشتغال برای مردم سبب خیر شوند اظهار کرد: متاسفانه هنوز فرهنگ اقتصاد مقاومتی در کشور نهادینه نشده است اما ما در کرمان راهی را شروع کردیم که می‌توان با واگذاری اختیارات سبک جدید را در اداره کشور فراهم سازد.

استاندار کرمان اشاره به وجود ظرفیت و نعمت‌های خدادادی فراوان در سطح کشور و به ویژه استان کرمان تصریح کرد: تجربه نشان داده است دولت به تنهایی نمی‌تواند در امر توسعه کار کند و وجود چنین شرکت‌های توسعه گرا در کنار دولت می‌تواند امر توسعه را در کشور به بالفعل تبدیل کند.

ارسال نظر